Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Uhićen nakon prijetnje na Facebooku: Bio sam revoltiran, zato sam prijetio premijeru

Markov trg pod policijskim osiguranjem nakon ranjavanja policajca u pucnjavi
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
19.10.2020.
u 15:56

Sebastijan Miše (43) uhićen je te mu je sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke

Ne podnosim pandure, al mi je drago što je onaj pandur na Markovom trgu preživija. Drago mi je što Plenković nije likvidiran jer tog govnara ću ja rišiti. Naravno da ću ga ubiti legitimno, dakle nakon što pukne puška. P.S. Za događaj na Markovom trgu odgovoran je upravo udbaški okot Plenković - prijeteće su rečenice koje je na svom Facebook profilu objavio Sebastijan Miše (43) zbog čega mu je sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke.

Miše je , kao i Đuro Čehulić uhićen zbog sumnje da je preko društvenih mreža ozbiljno prijetio premijeru, nakon prošlotjednog tragičnog događaja na Trgu svetog Marka, kada je Danijel Bezuk (22) pucao po zgradi Vlade i  Sabora te trojici policajaca od kojeg je jednog teško ranio. Bezuk je nakon toga presudio  i sebi, a policija je  pozornije počela pratiti što se događa na društvenim mrežama, na kojima nerijetko prevladava vrlo otvoreni govor mržnje.

Kaznenu prijavu protiv Čehulića je podnijela sisačka, a protiv Miše zagrebačka policija. Čehuliću su pretragom kuće našli i ilegalno oružje, no sudac istrage Županijskog suda u Sisku odbio je prijedlog tužiteljstva da ga se pritvori te mu je odredio mjere opreza.

Miše nije bio te sreće pa je završio iza rešetaka, a kako se neslužbeno doznaje, branio se da je prijeteći post na  Facebooku objavio jer je revoltiran. Naveo je da je 1997. otpušten iz Hrvatske vojske zbog optužbe koja se, kako tvrdi, kasnije pokazala lažnom, a sada živi od socijalne pomoći.

Svojevremeno je prosvjedovao pred Vladom. jer kako je tvrdio, nisu činili ništa kako bi razotkrili lažne invalide.

VIDEO Policija privela 63-godišnjeg muškarca koji je prijetio premijeru Andreju Plenkoviću

Ključne riječi

Komentara 43

Avatar Warded
Warded
16:33 19.10.2020.

Koliko glup moraš bit da pod svojim imenom napišeš sve to (pa i pod pseudonimom). A najviše zbog tog jer naš narod mudro kaže -Ne boj se psa koji laje.

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
16:43 19.10.2020.

Cudi ne da Milanovic nije uhapsen zbog prijetnje IDI MAMI?

FA
fast23432423
16:03 19.10.2020.

nema tog premijera na svijetu kojemu ne prijete sa ubojstvom i likvidacijom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije