Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆAK POZNAT POLICIJI

Uhićen na granici sa Srbijom: Tvrdi da s ubojstvom Marice i posinka nema veze

Pronađena dva tijela u obiteljskoj kući
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/5
27.11.2018.
u 20:31

Damir Minković inače je već bio osuđivan zbog pljačke zlatarnice u Vlaškoj ulici 2010. godine, a policiji je poznat i zbog još nekih kaznenih djela, ali, kako tvrdi, s ovim dvostrukim ubojstvom nema baš nikakve veze

Očito odlučan dokazati kako nema nikakve veze s dvostrukim ubojstvom svoje tete Marice Minković (77) i njezina posinka Siniše Minkovića (55) koje se u subotu ujutro dogodilo na zagrebačkim Strugama, Damir Minković (36) za kojeg su mediji od početka nagađali kako bi mogao biti povezan s tim grozomornim činom, jutros se odlučio dobrovoljno predati hrvatskoj policiji.

Naime, Damir je još u subotu oko 7 sati otišao od kuće kako bi stigao na zagrebački autobusni kolodvor odakle je otputovao u Beograd autobusom koji je krenuo u 8.10 sati, a kako tvrdi, taj put planirao je već neko vrijeme. S obzirom na to da obdukcijom još uvijek nije utvrđeno točno vrijeme smrti Marice i Siniše Minkovića, tako se ne može sa sigurnošću tvrditi niti je li Damir bio u autobusu ili kod kuće u vrijeme kad su oni hladnokrvno ubijeni.

Damir Minković inače je već bio osuđivan zbog pljačke zlatarnice u Vlaškoj ulici 2010. godine, a policiji je poznat i zbog još nekih kaznenih djela, ali, kako tvrdi, s ovim dvostrukim ubojstvom nema baš nikakve veze i zato je odlučio sjesti na autobus u Beogradu i doći u Hrvatsku.

– Mogu potvrditi da je na graničnom prijelazu Bajakovo uhićena osoba koja se dovodi u sumnju s dvostrukim ubojstvom na Strugama. U tijeku je njegovo prevoženje i tijekom dana će biti priveden pritvorskom nadzorniku – izjavio je danas ministar unutarnjih poslova Davor Božinović. Sumnja se kako je motiv ubojstva ušteđevina od nekoliko desetaka tisuća kuna koju je njegova teta imala.

Pogledajte video: Očevid na zagrebačkim Strugama

Ključne riječi

Komentara 12

SC
schwertransport
13:22 27.11.2018.

Svi u familiji imamo takvu ili slicnu osobu, prihvacamo ga i pazimo da nebi pricali o nekim zlodjelima kojim se on bavi da ga nebi slucajno uvrijedili. Ovo je cisti dokaz da lopove treba odhebat pa da ti je rodeni brat, jer njima kad se pruzi prilika ne poznaju nikoga a ovaj slucaj je cisti dokaz. Daleko od ociju daleko od srca!

CH
chemica
12:51 27.11.2018.

Likovi s dna kace...

NA
narcis660
13:13 27.11.2018.

Idoti i monstrumi su to....Jadni ljudi šta doživješe ni krivi ni dužni .Nadam se samo da ovaj lik više neće ugledati svjetlo dana (ako postoji pravo i pravda) i da ćr napokon biti smješten tamo gdje odavno pripada.Lik je zaa ustanovu zatvorenog tipa očito od prihe već bio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije