Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA OZLIJEĐENIH

Uhićen muškarac (40) u Slavonskom Brodu, usred noći pucao po vratima stana

policija promet očevid
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
27.05.2020.
u 14:17

Očevidom je u stanu pronađen pištolj i nekoliko čahura, a pretragom pokretnina i nekretnina koje koristi osumnjičeni i nekoliko komada streljiva i oko pet grama marihuane

Policija je u utorak, oko pola sata poslije ponoći, zaprimila dojavu da je u jednoj stambenoj zgradi u naselju Slavonija u Slavonskom Brodu došlo do pucnjave.Odmah po dojavi na mjesto događaja izašli su policijski službenici koji su utvrdili da je 40-godišnjak, iz za sada neutvrđenih razloga, ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja prema vratima stana. Počinitelj je uhićen, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

- Dolaskom pred stan policajci su primijetili da su vrata probušena i da imaju rupe od metaka. Pozvali su 40-godišnjaka da izađe, no on je tada počeo ponovno pucati prema vratima. Kasnije je ipak poslušao upozorenje policije, izašao i predao se. U događaju, srećom, nitko nije ozlijeđen – pojasnio je Damir Brezić, policijski službenik za odnose s javnošću u PU brodsko-posavskoj.

Očevidom je u stanu pronađen pištolj i nekoliko čahura, a pretragom pokretnina i nekretnina koje koristi osumnjičeni i nekoliko komada streljiva i oko pet grama marihuane. Policija će protiv osumnjičenog podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prisile prema službenoj osobi, kao i prekršajne prijave zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Starotopoljanin
08:10 28.05.2020.

pucao po vratima,znaci nije nikoga ugrozavao ,nego samo vrata ,koliko sam ja razumio u ovom tekstu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije