Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTICAO NA MRŽNJU

Uhićen mladić koji je verbalno napao Pupovca u Glini. Dobio je kaznenu prijavu

PIXSELL
01.01.2021.
u 17:17

Njega se sumnjiči da je u srijedu, 30. prosinca 2020. godine, oko 13 sati, u Ulici Stjepana i Antuna Radića u Glini, za vrijeme obilaska područja pogođenim potresom javno poticao na nasilje i mržnju

Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke su u suradnji s Policijskom upravom zagrebačkom i zadarskom, uhitili i dovršili kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim muškarcem sa zadarskog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Javno poticanje na nasilje i mržnju.

Naime, njega se sumnjiči da je u srijedu, 30. prosinca 2020. godine, oko 13 sati, u Ulici Stjepana i Antuna Radića u Glini, za vrijeme obilaska područja pogođenim potresom javno poticao na nasilje i mržnju prema predsjedniku parlamentarne stranke koja zastupa interese nacionalne manjine i drugim članovima delegacije.

Radi se, naime, o Miloradu Pupovcu kojeg je mladić vidio na ulici i zatim dignutih ruku uzvikivao 'ubi Srbina'.

"Protiv osumnjičenog će nadležnom državnom odvjetništvu u Sisku biti podnijeta kaznena prijava zbog navedenog kaznenog djela", priopćeno je iz PU sisačko-moslavačke.

 

Komentara 312

LI
Linomedo
04:41 02.01.2021.

Za to policija ima vremena, zato ne stignu štititi imovinu ljudi koji su nastradali u potresu, cigani slobodno kradu po kućama

HE
Herceg
17:32 01.01.2021.

Kad će on odgovarati za provociranje većine?

Avatar Mario1000
Mario1000
17:25 01.01.2021.

Pupovac zasticen a sta sa onima koje pupovac vrijedja konstantno i siri mrznju i laz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije