Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilje u obitelji

Uhićen mladić koji je prijetio obitelji i izazvao požar

policija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
18.12.2015.
u 15:02

Dojavu o nasilju u obitelji policija je dobila oko 19 sati i to od članova obitelji problematičnog 22-godišnjaka koji je u Kaštel Kambelovcu napravio pravi nered

Zbog nasilja u obitelji kaštelanska je policija jučer navečer na kriminalističko istraživanje privela 22-godišnjeg mladića koji je, prijeteći ukućanima, izazvao manji požar u obiteljskoj kući, doznaje se u policiji.

Dojavu o nasilju u obitelji policija je dobila oko 19 sati i to od članova obitelji problematičnog 22-godišnjaka koji je u Kaštel Kambelovcu napravio pravi nered, a policija ga je svladala i bez sredstava prisile privela tri sata poslije. 

Kada je policija na poziv njegove obitelji došla pred kuću, gađao ih je raznim predmetima pa je tako dvojicu policajaca lakše ozlijedio te oštetio jedno policijsko vozilo. Nešto poslije je u jednoj od prostorija zapalio odjeću, no brzom intervencijom policije je požar brzo saniran.

Ne zna se povod njegova nasilničkog ponašanja u obitelji, no neslužbeno se doznaje kako mladić otprije ima psihičkih problema

>>Zbog bika vilama, nožem i šakama nasrnuo na djecu

Komentara 1

HO
horki007
16:07 18.12.2015.

Ako policija nekog savlada, a sudeci po Vasem pisanju dragi novinare to se desilo, znaci vase tvrdnje nisu tocne ili imate krivi izvor informacija... Sto se tice sredstava prisile tu ih je bilo sigurn... Ako pisete takve clanke nalo se educirajte...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije