Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAO RAZNE VRSTE DROGA

Uhićen mladi brački diler

Ilustracija policije
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
22.07.2019.
u 11:16

Pronađena je marihuana, amfetamin, speed, MDMA, hašiš, te dvije digitalne vage za precizno mjerenje.

Bračka policija uhitila je starijeg punoljetnika kod kojega su pronašli razne vrste droga, pa je uz kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama nakon kriminalističkog istraživanja priveden pritvorskom nadzorniku, doznaje se u ponedjeljak u splitskoj policiji.

Mladoga bračkog dilera (21) zaustavili su u petak policajci kada su kod njega pronašli razne vrste droge pakirane u manje vrećice. Uhićen je i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje, te je pronađeno ukupno 41,8 grama marihuane, 71 komad amfetamina, 28,96 grama speeda, 10,8 grama MDMA, 111,38 grama hašiša, te dvije digitalne vage za precizno mjerenje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije