Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Uhićen malodobni iznuđivač

10.11.2008.
u 15:59

SISAK - Od početka lipnja do 7. studenoga ove godine maloljetnik (17) s prebivalištem na području Virovitičko-podravske županije u više je navrata u Sisku 14-godišnjaku slao SMS poruke prijetećeg sadržaja, iznuđujući od njega novac.

Tako je od njega iznudio 100 kuna, a potom i bon za mobitel. Prošlog tjedna fizički ga je napao na prostoru ispred osnovne škole u Sisku koju žrtva pohađa, te mu je nanio lakše ozljede. Nasilnika i iznuđivača uhitili su policijski službenici Policijske postaje Virovitica te je uz kaznenu prijavu zbog iznude i nanošenja tjelesne ozljede doveden istražnom sucu Županijskog suda u Bjelovaru koji mu je odredio zadržavanje u trajanju od 48 sati.

Kako doznajemo, malodobni iznuđivač živio je u Sisku i s ocem je odselio na područje Virovitice, a povremeno dolazi u Sisak kod bake. Njegova žrtva je učenik koji pohađa 8. razred OŠ Viktorovac u Sisku.

Iznuđivač je stariji od svoje žrtve i dobro poznat policiji jer je protiv nega podneseno više kaznenih prijava poput iznude, nanošenja ozljede i oduzimanja pokretne stvari.

(žg)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije