Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE NAUČIO OSNOVE 'POSLA'

Uhićen jer je počinio niz prometnih prekršaja dok je vozio ukradene pločice

kazna
Dusko Marusic/PIXSELL/Ilustracija
10.11.2020.
u 12:55

Tražili su ga dokumente, no on kod sebe nije imao niti  jedan  dokument s fotografijom. No policajci su mu ipak uspjeli utvrditi  identitet, a kada su mu utvrdili identitet utvrdili su i da nema položen vozački ispit

Kada u vozili voziš ukradenu robu, onda bi  valjda trebao  paziti kako voziš, odnosno ne činiti prekršaje zbog kojih bi te mogla zaustaviti policija. Pravilo  je to koje očito nije  svladao 22-godišnjak s kojim  je istarska policija imala pune ruke posla.

Za mladića su stvari krenule krivo kada ga je 8. 11. oko 16 sati na državnoj cesti kod Stancije Kaligari uočila policijska patrola.  Vozio je Renault Kangoo pulskih oznaka i kretao se prema Žbandaju, a policajcima je  vozilo bilo sumnjivo jer je u teretnom prostoru imalo težak teret koji  je vidno opterećivao zadnju osovinu.  Mlađahni vozač je uz to skrenuo na cestu  na koju je skretanje prometnim znakom  zabranjeno pa su ga policajci zaustavili. 

Tražili su ga dokumente, no on kod sebe nije imao niti  jedan  dokument s fotografijom. No policajci su mu ipak uspjeli utvrditi  identitet, a kada su mu utvrdili identitet utvrdili su i da nema položen vozački ispit. Osim toga u vozilu su mu našli 30 tableta Normabela, koje nije mogao pravdati liječničkom dokumentacijom, a u tovarnom prostoru je prevozio veću količinu keramičkih  pločica.

- Našao sam te pločice.... - pokušao se opravdati 22-godišnjak.

No provjerom tih navoda utvrđeno  je da pločice nije pronašao već ih je otuđio iz ograđenog dijela parkirališta jednog hotela na području Poreča. Pločice su vraćene vlasniku, a 22- godišnjak je priveden o kazneno prijavljen zbog krađe.
Osim za krađu, prekršajno je  prijavljen i zbog droge i prometnih prekršaja.  Što se tiče ovog posljednjeg, sudac za prekršaje ga je kaznio s 21.700 kuna jer mu nije bilo prvi put da vozi bez položenog vozačkog ispita. Prekršajnu  prijavu zaradio je i 18-godišnjak koji je 21-godišnjaku  dao  Renault Kangoo da ga vozi  iako je znao da ovaj nema položeni vozački ispit.

Ključne riječi

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
13:02 10.11.2020.

želi biti Delboy možda? ispale pločice sa kamiona

LI
liliZG
13:01 10.11.2020.

kolko će tek sada morat maznut pločica da otplati tu kaznu.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije