Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Freddy je popušio"

Uhićen jer 14 godina nije vratio posuđenu video kazetu

VHS
Foto: Pixabay
25.03.2016.
u 07:29

Meyers na snimci kaže da ga je policajac odveo u kola i rekao: "Gospodine, ne znam kako da Vam to kažem, ali postoji uhidbeni nalog za Vas iz 2002. godine. Izgleda da ste posudili film 'Freddy je popušio' i nikada ga niste vratili".

Muškarac iz Sjeverne Karoline uhićen je pod optužbom da nije vratio video kazetu koju je posudio prije 14 godina, priopćila je u četvrtak policija grada Concorda.

James Meyers, star 37 godina, vozio je svoju kćer u školu kada ga je policija zaustavila zbog pokvarenog kočionog svjetla, po video snimci koju je Meyers u utorak objavio na YouTubeu.

Meyers kaže da je policajac provjerio njegovu vozačku dozvolu i rekao mu da za njega postoji uhidbeni nalog zato što nije vratio film posuđen u videoteci J&J Video u Salisburyju, u saveznoj američkoj državi Sjevernoj Karolini.

Meyers na snimci kaže da ga je policajac odveo u kola i rekao: "Gospodine, ne znam kako da Vam to kažem, ali postoji uhidbeni nalog za Vas iz 2002. godine. Izgleda da ste posudili film 'Freddy je popušio' i nikada ga niste vratili".

Policija grada Concorda u četvrtak je potvrdila uhićenje i priopćila da je nalog izdan 28. veljače 2002. na zahtjev sada zatvorene videoteke i potpisan od suca.

Policija je rekla da Meyers nije uhićen na licu mjesta nego mu je dopušteno da kasnije toga dana dođe u policijsku postaju gdje mu je uručen nalog. Potom je u lisicama odveden pred suca koji je naložio da se 27. travnja vrati u sudnicu kako bi mu se sudilo zato što je zadržao unajmljenu imovinu.

Komičar Tom Green, zvijezda filma "Freddy je popušio" (Freddy Got Fingered) iz 2001. godine, u srijedu je na svom tweeter računu napisao: "Upravo sam to vidio i teško mi je vjerovati da je to stvarno".

>>Najzgodniji zatvorenik izašao na slobodu i već mu nude modne piste i filmske uloge

Komentara 2

RI
rikavac
10:19 25.03.2016.

koja glupost uhitite covjeka koji je nije vratio kasetu a kriminalci se setkaju i rade sta oce. Ameri su su naj gluplji narod sto je bog stvorio.

TH
than
12:39 25.03.2016.

Nakon 14 godina ?!?! Svasta. Pa valjda je ostavio svoj broj mobitela, adresu... Biti ce zanimljiv i dokazni postupak, ako videoteke vise nema, pogotovo, ako se sve rucno upisivalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije