Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen u Vodnjanu

Brnos se nije opirao uhićenju, no korištena su sredstva prisile

Danijel Brnos
Foto: MUP
1/6
Autori: Vecernji.hr, Hina
12.05.2017.
u 20:16

Osumnjičeni je uhićen u Vodnjanu nakon čega je doveden u prostorije PU istarske

Policijski službenici su danas u poslijepodnevnim satima pronašli i uhitili Danijela Brnosa za kojeg se sumnja da 7. svibnja 2017. oko 14 sati ispred hotela u Vrsaru pucao u 19-godišnju djevojku i 23-godišnjeg mladića, priopćila je policija.

Osumnjičeni je uhićen u Vodnjanu nakon čega je doveden u prostorije PU istarske gdje je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Brnos se nije opirao uhićenju, ali su korištena sredstva prisile da bi se spriječio bijeg. 

Neslužbeno se doznaje da je uhićen u jednom stanu u Vodnjanu, ne njegovom.

Osumnjičen je za pokušaj ubojstva 19-godišnjakinje iz Svetog Lovreča i 23-godišnjaka iz Bala, recepcionera u hotelu Pineta u Vrsaru, u koje je pucao i teško ih ranio 7. svibnja oko 14 sati u blizini recepcije, nakon čega je pobjegao automobilom.

Za Brnosom je tjeralica bila raspisana još sredinom travnja, kada ga je Terlević prvi puta prijavila da joj je prijetio da će joj nauditi.

Komentara 13

DU
Deleted user
18:38 12.05.2017.

Ovom momku roditelji očigledno nisu rekli da je seks između dvije osobe bez obaveza. Te da nekad cure isto žele samo seks a ne vezu. Ako nije bio siguran mogao je pitati. Možda je dobio seks samo zato što je kupovao poklone. Ali da nije kupovao poklone ne bi ga ni dobio. A on sad sve svaljuje na nju... Nije tako... Mamini sinovi...

Avatar Maxich
Maxich
22:03 12.05.2017.

Emocionalno nezrela osoba koja je u djevojkama tražila majčinsku ljubav, a ostao izigran. I puko! Meni nije jasno kako je ta djevojka, tako mlada, uopće završila s njim tako zločestim koji joj je ulaćivao novce na račun. Tu "istinu" nam serviraju mediji. Što je prava istina? Opravdanja za ovo što je napravio nema. Ali bi trebalo uvesti i kazne za muškarce i žene koji manipulacijama dolaze do novaca. Ova djevojka sa svojih 19 g. ne može biti nikakvo nevinašce kad je s takvima u vezi. Što kažu njeni roditelji, gdje su oni bili? Ipak je ona mlađa punoljetna osoba.

SI
Sidro123
01:51 13.05.2017.

Udvara sa curama i kupi im pokoji poklončić, nakon kratkog vremena pokaže pravo lice tj. bolesne znakove ljubomore i agresije. Cure ga pročitaju i dignu sidro, a onda tek počima pravi pakao sa prijetnjama, sačekavanjem, maltretiranjem itd. Bolestan čovjek koji ne uzima "ne" za odgovor, nažalost nije on sam jer jako puno je takvih posvuda..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije