Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završena istraga

Uhićen D. E. (30) koji je nasmrt premlatio muškarca u kafiću

lisice
Dusko Jaramaz/PIXSELL
21.12.2012.
u 14:09

Nakon tučnjave je pobjegao i sklonio se u Sloveniju, no u četvrtak navečer, kad je shvatio da više nema kamo, na nagovor obitelji odlučio je vratiti se pa su ga policajci dočekali i uhitili na graničnom prijelazu Rupa

Tri dana od tragične tučnjave u lokalu Bačvica u Jušićima nedaleko od Opatije, nakon koje je na podu lokala umro Mijo Gogić (55) iz Matulja, a njegov prijatelj Kristijan Sredojević (35) završio u bolnici s teškim ozljedama opasnim za život, policija je okončala istragu i uhitila 30-godišnjeg D. E. iz Matulja, koji se s Gogićem i Sredojevićem obračunavao šakama. Nakon tučnjave je pobjegao i sklonio se u Sloveniju, no u četvrtak navečer, kad je shvatio da više nema kamo, na nagovor obitelji odlučio je vratiti se pa su ga policajci dočekali i uhitili na graničnom prijelazu Rupa. Osumnjičen je za dva kaznena djela: u Gogićevu slučaju zbog teške tjelesne ozljede sa smrtnom posljedicom, a u Sredojevićevu zbog nanošenja teške tjelesne ozljede opasne za život. Za njim je trajala potraga od utorka ujutro, kada su istražitelji, nekoliko sati nakon incidenta u Bačvici, zaključili da je Gogićeva smrt sumnjiva, a potom je i obdukcija potvrdila da je riječ o nasilnoj smrti. Već je otprije poznat policiji po sličnim (ne)djelima, tučnjavama i izgredima, i više je puta prijavljivan zbog nanošenja teških ozljeda osobama s kojima se sukobljavao. Povremeno je radio kao redar po lokalima, a je li i kobne noći u Bačvici bio zadužen za red može se samo nagađati jer o događaju šuti. Danas poslijepodne bit će priveden u Općinsko državno odvjetništvo. S pretučenim Sredojevićem policija još nije mogla razgovarati jer je u teškom stanju pa nije poznato što je potaknulo svađu koja je završila krvavom tučnjavom i Gogićevom smrću.

Istraga je pokazala, kazao je na današnjoj izvanrednoj konferenciji za novinare u PU primorsko-goranskoj načelnik Sektora kriminalističke policije Željko Kruneš, da su se Gogić i Sredojević, koji su bili alkoholizirani, najprije verbalno sukobili s osumnjičenim, a potom je ovaj nasrnuo na Gogića i počeo ga tući šakama. Od udaraca se srušio, još i udario glavom o pod i malo zatim izdahnuo, policija navodi, od posljedica premlaćivanja. Muškarac se okomio i na Sredojevića, više ga je puta udario, a potom ga je izbacio iz lokala. Premlaćen, Sredojević je uspio dopuzati do Gogićeva golfa parkiranog pred Bačvicom, ondje se skloniti i dočekati hitnu pomoć. Smješten je na Odjel neurokirurgije KBC-a na Sušaku s frakturom lubanje i nagnječenjem mozga, stanje mu je i dalje teško, no ipak bolje nego prvih dana.

>> Prije dolaska u kafić udaren je šakom u glavu

Komentara 3

BI
bijeliptic
14:13 21.12.2012.

sliku njegovu što ga skrivate to treba javnosti prikazivati svaku takvu vucibatinu ili dilera svodnika to je stup srama pa će uz kazne to jlo nestati ili otići od kud su došli

MO
mozel
21:27 21.12.2012.

Od kuda su mu roditelji u Sloveniji? pa je po nagovoru roditelja vratio se i na prijelazu Rupa ukicen,jeli i on stranac kao i Paravinja.

Avatar babas
babas
06:49 24.12.2012.

Koliko ljudi je ta životinja dosad unakazila i još radi kao nekakav redar. Ubijeni je očito iscipelaren do smrti,kao i ovaj drugi što je zadobio nagnječenje mozga. Krivi su suci koji tog manijaka pustili na slobodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije