Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
namamio je na Facebooku

Uhićen 44-godišnjak kod kojeg je nađena nestala 14-godišnjakinja

policija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
19.08.2017.
u 14:08

Muškarac se navodno brani da je djevojku pokupio dok je vozio po Jadranskoj magistrali, te tvrdi da je nikad ranije nije vidio niti je s njom komunicirao.

Splitska policija uhitila je 44-godišnjaka kod kojeg je pronađena 14-godišnjakinja za kojom se tragalo četiri dana, javlja 24 sata. 

Da podsjetimo, policija je 14-godišnjakinju pronašla u njegovoj kući u Muću, i to četiri dana nakon što je djevojka nestala iz apartmanima u Tučepima.

Policija nad muškarcem provodi krim istragu, a 24sata neslužbeno doznaju da su djevojku pronašli preko njihove komunikacije preko društvenih mreža.

Muškarac se navodno brani da je djevojku pokupio dok je vozio po Jadranskoj magistrali, te tvrdi da je nikad ranije nije vidio niti je s njom komunicirao.

Ključne riječi

Komentara 56

HI
hiromant
17:28 19.08.2017.

Žurno jajca na panj i - CAK, CAK !

Avatar white socks
white socks
11:35 20.08.2017.

Kako to da je ovaj lik zločinac, a ona francuskinja koja je zavela Macrona kad je ona imala 40 godina a on 16 je romantična duša kojoj se divi cijeli svijet?

MI
milecar12
15:32 19.08.2017.

Valjda policija može utvrditi je li njegova izjava istinita, ako poatoji poruka na bilo kojoj društvenoj mreži ili nekom drugom komunikacijskom servisu, nema puno razmišljanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije