Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Peščenici

Uhićen 19-godišnjak osumnjičen za pljačku pošte plastičnim pištoljem

Ilustracija, policija
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
01.01.2020.
u 15:59

Nepoznati maskirani počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem počinio je razbojništvo nad 54-godišnjom i 40-godišnjom zaposlenicom Hrvatske pošte, i otuđio više tisuća kuna

Zagrebačka policija uhitila je 19-godišnjeg mladića osumnjičenog da je 30. prosinca u poslovnici pošte na zagrebačkoj Pešćenici, uz prijetnju plastičnim pištoljem, počinio razbojništvo nad dvjema zaposlenicama te otuđio više tisuća kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestila je u srijedu Policijska uprava zagrebačka.

Pljačka se dogodila u ponedjeljak, 30. prosinca, oko 19 sati, na Peščenici na Trgu Stjepana Konzula. Nepoznati maskirani počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem počinio je razbojništvo nad 54-godišnjom i 40-godišnjom zaposlenicom Hrvatske pošte, i otuđio više tisuća kuna, navode iz PU zagrebačke.

Po dojavi, policajci su na području razbojništva uočili mladića za kojeg su posumnjali da bi se mogao dovesti s tim u vezu te su 19-godišnjaka uhitili i doveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje. Osumnjičen je da je razbojništvo u poslovnici pošte počinio, kako se pokazalo u istrazi, uz prijetnju plastičnim pištoljem
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije