Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ugroženi životi i opstanak milijuna civila: Rusija se premetnula u državu sponzora terorizma

24.11.2022. u 09:01

Stotine krstarećih projektila i dronova kamikaza od iranskog saveznika uspjeli su uništiti ili znatno oštetiti kompletnu tzv. kritičnu infrastrukturu Ukrajine

Komentara 36

HR
hrUsrcu
09:40 24.11.2022.

i sto milojka kaze....

Avatar MarkoHR
MarkoHR
11:12 24.11.2022.

Rusija je čisti primjer terorističke države! Nikakav sponzor, nego su država i njezina soldateska glavni terorista, koji čitavom svijetu prijeti sa svojim nuklearnim naoružanjem!

ST
stomiovotreba
10:01 24.11.2022.

Rat ce se uskoro zavrsiti. Kiev Independent je objavio da Putin ima gliste, njegove gliste imaju parazite, a paraziti mononukleozu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije