Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUOBIČAJENO PONAŠANJE ZMIJA

Treći ugriz u tjedan dana: Ugrizla ju riđovka pa pred hitnom nagazila poskoka

Riđovka
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
26.06.2019.
u 16:39

Ovo je već treća intervencija u tjedan dana na trebinjskom području zbog ugriza zmije, a godišnji prosjek je 8 ugriza

Velike vrućine u susjednoj Bosni i Hercegovini izazvale su i neuobičajeno ponašanje zmija koje su u kratkom vremenu ugrizle nekoliko ljudi.

Tri intervencije u tjedan dana u Trebinju znak je za upozorenje lokalnim stanovnicima čiji su susjedi nastradali od ugriza otrovnica. Među žrtvama je i dijete staro 3 i pol godine.

Ipak, najneobičniji i najzahtjevniji slučaj dogodio se na Trebinjskim brdima gdje je stariju ženu ugrizla riđovka. Ljudi koji su bili s njom, shvatili su što se dogodilo te su je krenuli odvesti na Hitnu u Trebinje, prenosi 24sata.

Pri izlasku iz vozila, žena je glasno kriknula što je isprva zbunilo djelatnik hitne koji su mislili da žena zbog otrova halucinira. Na kraju su shvatili da je žena nagazila na poskoka koji ju, srećom, nije ugrizao već je samo prošao pored nje.

Jedan od doktora za lokalne medije je rekao da prosječno u godini bude oko 8 ugriza, a sada je u samo tjedan dana bilo 3 ugriza.

Borba pitona

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar pendreck
pendreck
17:21 26.06.2019.

neobicno bi bilo da se stane na zmiju a da ona ne ugrize....

Avatar anti_komunist
anti_komunist
18:21 26.06.2019.

to je ta fasizacoja o kojoj laprdaju nase antife......ustaske guje izgmizale ....

DU
Deleted user
20:28 26.06.2019.

Nagazila poskoka a poskok ju nije ugrizao? Ni poskok više nije što je nekad bio...…...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije