Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
98 17°C
 • larala:

  pol ovih stvari neće proći jer telekomima ne odgovara pošten i ferplej raskid ugovora kao i odnos sa pretplatnicima. u hr. imamo 2 operatera koji u dogovoru lihvare ljude jer im je država to omogućila. oni vama mogu bez problema ... prikaži još!a zaračunati nepostojeći trošak, mijenjati dogovorene uvijete....itd.....i nikome ništa....hoćete pravdu i poštenje sudski ih gonite, platite odvjetnike da bi oni na kraju izjavili kako je došlo dio zabune i da im je žao.

 • Bojans:

  Odjava telefona kod njih traje skoro dva tjedna tako da sam nakon prodaje stana morao platiti sve kaj su novi stanari zivkali. Sramota za HT.

 • Avatar comparator
  comparator:

  Opći uvjeti se trebaju izbaciti iz ugovora jer su nevjerojatno komplicirani i nerazumljivi za potrošače . Dakle svaki pisani ugovor mora biti konkretan i nikako uopćen nekim imaginarnim pravima jer ugovor potpisuju dvije ravnopravne strane ,a ne nikako jedna zaštićena ... prikaži još! zakonom dok druga prepuštena sili propisa koje u principu treba obvezivati operatora ,a ne korisnika usluge.

Još iz rubrike Vijesti

Nesreća u Splitu
AUDI SE OKRENUO NA KROV

Nesreća u Splitu: Mladići bježali od policije pa se prevrnuli s autom

Worker in protective suit examines specimens inside a laboratory following an outbreak of the novel coronavirus in Wuhan
KORONAVIRUS U SVIJETU

U samo 9 dana u Wuhanu napravljeno 6,5 milijuna testova

Coronavirus disease (COVID-19) outbreak in Mallorca
model 'riblje konzerve'

Narušen španjolski turistički brend, turisti će ići u Grčku i Hrvatsku