49 20°C
 • larala:

  pol ovih stvari neće proći jer telekomima ne odgovara pošten i ferplej raskid ugovora kao i odnos sa pretplatnicima. u hr. imamo 2 operatera koji u dogovoru lihvare ljude jer im je država to omogućila. oni vama mogu bez problema ... prikaži još!a zaračunati nepostojeći trošak, mijenjati dogovorene uvijete....itd.....i nikome ništa....hoćete pravdu i poštenje sudski ih gonite, platite odvjetnike da bi oni na kraju izjavili kako je došlo dio zabune i da im je žao.

 • Bojans:

  Odjava telefona kod njih traje skoro dva tjedna tako da sam nakon prodaje stana morao platiti sve kaj su novi stanari zivkali. Sramota za HT.

 • Avatar comparator
  comparator:

  Opći uvjeti se trebaju izbaciti iz ugovora jer su nevjerojatno komplicirani i nerazumljivi za potrošače . Dakle svaki pisani ugovor mora biti konkretan i nikako uopćen nekim imaginarnim pravima jer ugovor potpisuju dvije ravnopravne strane ,a ne nikako jedna zaštićena ... prikaži još! zakonom dok druga prepuštena sili propisa koje u principu treba obvezivati operatora ,a ne korisnika usluge.

Još iz rubrike Vijesti

Uklanjanje grafita
OPET TAMO

U Zadru već par dana stoji odvratan grafit. I nitko ga još nije maknuo

Ilustracija
Ugovor ništetan

Presuda za švicarce u Zadru: Banka mora vratiti više od milijun kuna

Kurdi u Siriji
Jezive snimke

'Tata, gorim, nek prestane, molim te!' Kurdi tvrde da se Turci koriste kemijskim oružjem

3