Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imaju financijskih problema
Povratak na članak

Ugostitelji nezadovoljni mjerama: 'Nepravedno je da se svi kažnjavaju zbog propusta u nekoliko klubova'

Prihvaćajući epidemiološku realnost, Udruga upozorava kako je odluka donesena bez uvažavanja ugostiteljske struke i specifičnosti rada široke kategorije raznolikih objekata koji spadaju pod barove

Komentari 2

AB
ABBAbaraba
13:38 16.08.2020.

Jel bude više netko tužio tog Beroša i taj usrani stožer? Jel ga bude netko više pitao od kuda mu pravo da uništava ljudima živote? Da im uništava egzistenciju i pravo na rad? Od kud mu to pravo? Tko je on da ima pravo uništavati gospodarstvo i da desetci tisuća ljudi ostaje bez posla zbog par tisuća zaraženih nakon pola godine i od tih 90% se izlječilo i od toga njih 70ak % nije imalo nikakve simptome? Kada će više Ustavni sud donijeti odluku da je protuustavno uništavati ljudima egzistenciju i da nemaju za jesti jer su ostali bez posla?

VL
BA
Barbasmora
15:54 14.08.2020.

Tako je! Domoljubu je bitiniji moguc bankrot države od nekih prava turističkih migranata I njihovih prehlada!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.