Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
2 8°C
 • AnteizmalogZGa:

  Vuk Vuković?!!!!¨....Ugledni znanstvenik?!!!!.... Ma dajte nemojte nas s takvim stvarima silovati. Bandić je populist ......"uguz" .... gura se gdje mu nije mjesto. Osobito mu nije mjesto u akademskoj zajednici. Ali da neki "ugledni"...VUK priča iz Londona što treba a što ... prikaži još!a što ne treba u HRVATSKOJ,....Pa to je van svake pameti!!!!!

 • Shq_ctrI:

  hehehe... "ugledni znanstvenik s diplomom ekonomskog fakulteta?" šta je slijedeće? Ugledni znanstvenik s Verna?

 • Avatar nekakav
  nekakav:

  a kao da njegova diploma nastala hiperprodukcijom kadrova nešto posebno vrijedi... od dtih silnih ekonomista baš narodi imaju neke koristi. eto, svako malo iskoči da novom idejom neki nobelovac iz ekonomije (inače, ne postoji nobelova nagrada za ekonomiju, već je ... prikaži još! to jedna izvedena nagrada naslonjena na dodjeljivanje nobelove nagrade za dostignuća koja je nobel smatrao bitnima...). da bi ekonomija bila znanost, treba imati neke stvari, slijed, pravila. a pravila u ekonomiji su takva da ih ne možete nikakvom formulom, matematičkim izrazom, obuhvatiti. jer nema formule koja će vam reći da ako vaš političar gukne nešto prerano, da će vam firma imati tolki i tolki gubitak, zbog manje potražnje. nema šanse da vi možete točno predvidjeti što će se dogoditi sa vašim poslovanjem ako vam se dogode neki nemiri, revolucije. te silne 'zakonitosti' ekonomije se svaki dan pokazuju promašenima. svi ekonomski planovi razvoja nikad nisu ostvareni kako je zacrtano. ekonomija, što je to? i sad se takav 'stručnjak', radi kojega niti jedna krava neće davati više mlijeka, niti će kukuruz rasti bolje, našao bandiću spočitavati nešto. bandić je političar. a drug vuk nek razmisli čime se želi baviti, prodavati krafne ili maglu. to što je na nekom boljem sveučilištu je super, za njega, nama je svejedno. sve teoretske ideje treba netko provesti u praksi. to su političari. godišnje ne bi smjeli platiti studij za više od 50 studenata ekonomije. čisto da nam u dućanima ima tko raditi.

Još iz rubrike Vijesti

Neonacistički prosvjed u Londonu
3
EKSTREMISTI

Njemačka se bori s neonacistima: Policija ih tereti za 189 kaznenih djela

Ljudi na ulicama Milana s maskama na licu/ Ilustracija
ODLIČNO SE OSJEĆA

Pacijentica izliječena od koronavirusa: Nisam imala nikakvih simptoma, slučajno sam saznala

2
Nepregledne kolone vozila iz provincije Idlib, u kojoj živi više od 3,5 milijuna ljudi, povlače se prema turskoj granici
ESKALACIJA SUKOBA

Milijun izbjeglica iz Sirije kreće prema Europi, Turci odlučili: Nećemo ih zaustavljati

24