Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor na optužbe

Udruga Hrabro dijete: Evo, ovo je taj nestali novac

Udruga Hrabro dijete objavila izvatke računa na FB-u
Foto: Facebook
1/4
29.10.2013.
u 13:06

"Tužno je i jadno što radite ostaloj bolesnoj djeci za koju se svakodnevno borimo. No, istina i pravda uvijek na kraju pokažu tko je imao kakav cilj. Naš cilj su djeca", objavila je udruga Hrabro dijete

Nakon konferencije za novinare Đane Atanasovske, majke preminule djevojčice Nore Šitum za čije se liječenje prikupljao novac, oglasili su se i iz udruge Hrabro dijete. 

"Evo, ovo je taj 'nestali' novac"! Niti je nestao, a niti je zamračen. Jadno je i tužno je kad ljudi sude bez da čuju i pitaju drugu stranu. Do sada nas nitko nije pitao koliko nam je djece umrlo, koliko se još bori za život, a pogotovo kojoj sve djeci smo mogli "dati kartu za život" kao maloj Nori. Mi nemamo PR agenciju koja nam organizira evente, niti imamo PR agenciju koja nam organizira press konferencije, mi smo mali ljudi, mala slavonska udruga Hrabro dijete koja je jedina stala iza Đane kada je to trebalo i neka institucije ove države kažu imaju li ostala djeca koja čekaju svoju šansu za život PRAVO na to ili ne?! Tužno je i jadno što radite ostaloj bolesnoj djeci za koju se svakodnevno borimo. No, istina i pravda uvijek na kraju pokažu tko je imao kakav cilj. Naš cilj su djeca", objavila je udruga Hrabro dijete na svom Facebook-profilu.

Đana Atanasovska ispričala je kako već mjesecima od udruge traži da joj dostavi papire o tome koliko je novca uplaćeno u humanitarnu akciju za Noru. Izvješće udruge Hrabro dijete primili su prije tri mjeseca, no samo do 9. veljače te se pitaju koliko je novca prikupljeno nakon toga i gdje je on.

– Zahvaljujem vam što lažete, obmanjujete mene i javnost, što nemate nikakvog morala, što bacate ljagu na sve dobro sto ste učinili za mene i svu djecu od svega srca – kazala je Norina majka Đana.

Komentara 2

MA
MarkoIzZagreba
22:33 02.11.2013.

Mala Nora se okreće u grobu i traži vječni mir dok se njeni roditelji i Hrabro dijete svađaju i optužuju jedni drugog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije