Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVODE TRI RAZLOGA

Udruga Glas poduzetnika traži ostavke ministara koji su tijekom lockdowna bili u Kovačevićevom klubu

Foto: PIXSELL
1/3
25.09.2020.
u 12:14

Također ćemo zahtijevati pokretanje istrage o svim nelegalnim i neprijavljenim radnjama kluba uključujući točenje pića bez dozvole, neplaćanja PDV-a, neplaćanja ZAMP-a i svega ostaloga od početka 'funkcioniranja, stoji u zahtjevu

Jedan od osnivača udruge Glas poduzetnika Dražen Oreščanin objavio je zahtjev udruge za ostavku trojice ministara Olega Butkovića, Josipa Aladrovića i Tomislava Ćorića za koje se saznalo da su za vrijeme lockdowna posjećivali klub Dragana Kovačevića, jednog od osumnjičenih u aferi Janaf. 

Zahtjev je objavljen u Facebook grupi Glasa poduzetnika. 

"Stav Udruga Glas poduzetnika - mjere i reforme za Hrvatsku 2.0 e da bi svi ministri, pomoćnici i državni tajnici koji su bili u klubu tijekom trajanja mjera zatvaranja ugostiteljskih objekata od 19.3.2020 do 11.5.2020 TREBALI ODMAH PODNIJETI NEOPOZIVE OSTAVKE zbog najmanje tri razloga:

1. Svjesno kršenje propisanih mjera

2. Neprijavljivanje kršenja propisanih mjera kojima su svjedočili

3. Licemjerje i dvostruka pravila zbog kažnjavanja ugostiteljskih objekata bez razloga, dok oni osobno krše pravila

Također ćemo zahtijevati pokretanje istrage o svim nelegalnim i neprijavljenim radnjama kluba uključujući točenje pića bez dozvole, neplaćanja PDV-a, neplaćanja ZAMP-a i svega ostaloga od početka 'funkcioniranja'", napisao je Oreščanin.

VIDEO: Afera Janaf

Komentara 31

KO
Korumpirani
14:53 25.09.2020.

Žderu i piju badava ,a ne pitaju tko to plaća.To je čista korupcija dotičnih.

YO
youme123456
13:17 25.09.2020.

bahatluk vlade i ministara level 10/10

DU
Deleted user
13:30 25.09.2020.

UGP?! Produžena ruka stranke Pametno. Bujas i Oreščanin članovi su UO Pametno. Dajte, momci, dosta je prenemaganja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije