Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sastanak s predsjednikom

Udruga Glas poduzetnika predstavila svoj program Milanoviću

Milanović
16.06.2020.
u 15:27

Želimo biti pokretač pozitivnih promjena kojima je cilj stvaranje boljeg i bogatijeg društva u Hrvatskoj, govore iz udruge

Predsjednik Milanović u utorak je primio predstavnike Glasa poduzetnika, udruge osnovane za vrijeme korona krize kao odgovor na mjere koje je aktualna Vlada poduzela u posljednja tri mjeseca. 

I nakon krize udruga, čiji je predsjednik Hrvoje Bujas, nastavlja djelovati kao glas svih mikro, malih i srednjih poduzetnika te se zalažu za veću pravdu, manje poreze i potpunu transparentnost. 

- Želimo biti pokretač pozitivnih promjena kojima je cilj stvaranje boljeg i bogatijeg društva u Hrvatskoj - kazali su predstavnici na sastanku s Predsjednikom. 

Komentara 3

TA
Talleyard
15:42 16.06.2020.

Pravu adresu ste našli za podutzetništvo, drug se iskazao u realnom sektoru kao loš konobar i loš prodavač usisavača, takav će vas sigurno razumjeti.

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
15:36 16.06.2020.

Plenković ih neće primiti jer ima za savjetnike skupinu Borg ,Valetnića,Sovu ,Kuščevića ,Sauchu te gđu Rimac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije