Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žive u istom kvartu
Povratak na članak

Udomiteljica: Ministrica nas često zove i raspituje se djevojčicu

– Tako nešto moglo se zaista bilo kome dogoditi, odnosno svakome tko sjedne za upravljač automobila i tko prolazi ovom ulicom. Mislim kako bi sve bilo drukčije da nije u pitanju ministrica – rekla je M. U.

Komentari 2

OB
ObrenM
21:28 12.03.2019.

Ministrica mi nije simaticna i slabo radi svoj posao.U ovoj nesreci nije nista kriva osim za neproduljenost vozacke,ali da je vozacka i bila produljena isto bi se dogodilo.Zasto se ne spominje krivnja udomitelja,koja djevojcicu pusta na ulicu bez nadzora.Centar jos hvali udomitelje-zato se desavaju slucajevi kao u Pagu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.