Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žive u istom kvartu

Udomiteljica: Ministrica nas često zove i raspituje se djevojčicu

Gabrijela Žalac
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/6
12.03.2019.
u 16:58

– Tako nešto moglo se zaista bilo kome dogoditi, odnosno svakome tko sjedne za upravljač automobila i tko prolazi ovom ulicom. Mislim kako bi sve bilo drukčije da nije u pitanju ministrica – rekla je M. U.

Djevojčica koja je ozlijeđena u prometnoj nesreći u Vinkovcima, koja se dogodila u subotu oko 10 sati i u kojoj je sudjelovala ministrica Gabrijela Žalac, udomljena je u vinkovačku obitelj U. Govoreći o prometnoj nesreći M. U. rekla nam je jučer kako ne krivi nikoga za tu prometnu nesreću.

– Tako nešto moglo se zaista bilo kome dogoditi, odnosno svakome tko sjedne za upravljač automobila i tko prolazi ovom ulicom. Mislim kako bi sve bilo drukčije da nije u pitanju ministrica – rekla je M. U.

Dodaje kako i sama djevojčica kaže da je izletjela na cestu kada ju je udario automobil.

Kaže i kako se djevojčica dobro oporavlja i da nije morala biti operirana jer su joj liječnici uz pomoć rendgena namjestili ozlijeđenu nogu. Tvrdi i kako ih Žalac često zove i raspituje se za zdravlje ozlijeđene djevojčice koju je i posjetila u subotu poslijepodne u KBC-u Osijek. Žalac im je prenijela i da će jučer održati konferenciju za novinare u Zagrebu.

Obitelji U. i Žalac žive u istom vinkovačkom kvartu, ali i da osim činjenice da se radi o ministrice se inače ne poznaju niti posjećuju. S obzirom na to da su udomiteljska obitelj odmah u nedjelju su imali i posjet Centra za socijalnu skrb koji su im dali podršku. 48 sati nakon prometne nesreće u Vinkovcima policija i Državno odvjetništvo nisu izvijestili o svim okolnostima nesreće poput brzine kojom je vozila ministrica.

Pogledajte izjavu Gabrijele Žalac:

Ključne riječi

Komentara 2

OB
ObrenM
21:28 12.03.2019.

Ministrica mi nije simaticna i slabo radi svoj posao.U ovoj nesreci nije nista kriva osim za neproduljenost vozacke,ali da je vozacka i bila produljena isto bi se dogodilo.Zasto se ne spominje krivnja udomitelja,koja djevojcicu pusta na ulicu bez nadzora.Centar jos hvali udomitelje-zato se desavaju slucajevi kao u Pagu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije