Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrabri spasioc

Udomila psa, dva mjeseca kasnije spasio je od silovatelja

njemački ovčar
Elena Čuljat/VLM
27.02.2013.
u 15:19

Zahvalnost što mu je pružila dom, pas je iskazao spasivši vlasnicu iz Christchurcha iz ruku seksualnog predatora koji ju je napao i pokušao silovati kasno navečer 24. veljače

Pravim prijateljem, ali i nezamjenjivim zaštitnikom pokazao se njemački ovčar kojeg je 19-godišnja djevojka s Novog Zelanda udomila prije dva mjeseca.

Zahvalnost što mu je pružila dom, pas je iskazao spasivši vlasnicu iz Christchurcha iz ruku seksualnog predatora koji ju je napao i pokušao silovati kasno navečer 24. veljače.

- Izašla sam van potražiti psa. Napadač mi je prišao i zgrabio me. Nekoliko puta me je posjekao s nečim oštrim, no nisam osjećala bol - kazala je napadnuta djevojka kojoj je, baš kad je pomislila da je sve gotovo, u pomoć priskočio četveronožni ljubimac, prenosi Stuff.

Hrabri pas okomio se na napadača te ga nekoliko puta ugrizao za vrat i rame.

- Čula sam ga kako zapomaže i udaljava se od mene. Istog trena sam pobjegla, nisam se niti osvrnula - prepričala je 19-godišnjakinja te dodala da je pas ''heroj koji joj je spasio život''.

>>Morski pas usmrtio muškarca na plaži na Novom Zelandu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije