Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Monstruozno

Učitelju karatea 302 godine zatvora zbog orgija s maloljetnicima

sud
web
16.03.2013.
u 08:36

Djecu je prisiljavao na seksualne odnose s njim, ali i međusobno, a jedna od žrtava u rujnu 2012. godine ispričala je da ju je Tores zlostavljao u vrijeme kada je imala samo devet godina, dok joj je majka umirala od teške bolesti.

Sud u Španjolskoj izrekao je kaznu od 302 godine zatvora prvaku u karateu zbog silovanja 40-ero djece, od kojih su neka bila mlađa od 13 godina, u svojoj školi u Las Palmasu na Kanarima. Djeci je govorio da će zbog seksa biti bolji u karateu, rekao je sudac čitajući presudu u najvećem pedofilskom skandalu u povijesti Španjolske, piše Global Post.

Fernando Torres djecu je prisiljavao na seksualne odnose s njim, ali i međusobno, a jedna od žrtava u rujnu 2012. godine ispričala je da ju je Tores zlostavljao u vrijeme kada je imala samo devet godina, dok joj je majka umirala od teške bolesti.

Supruga optuženog učitelja Marija Jose Gonzales osuđena je na 148 godina zatvora, a jedna učiteljica karatea na 126 godina zatvora zbog sudioništva u zločinu.

Trojac će, vjeruje se, odslužiti najviše 20 godina zatvora koliko maksimalno neki zatvorenik može biti u zatvoru po španjolskim zakonima, a donoseći presudu sudac je istaknuo kako je to, iako po zakonu, premalo vremena za zločin koji su napravili.

Vještaci su ovog učitelja karatea opisali kao manipulativnu osobu i \"patološkog narcisa\" te su sudu podnijeli izvješće da se ne radi o mentalno oboljeloj osobi.

>>Mamio djecu putem Facebooka pa ih spolno zlostavljao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije