Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naživcirao je učenik

Učiteljica se odlučila na drastično kažnjavanje pa odmah dobila otkaz

škola, profesorica, učiteljica
Thinkstock
29.09.2017.
u 07:51

Jedan osmogodišnjak radio si je 'tetovaže' markerom po rukama pa mu je učiteljica na čelo napisala 'budala'

Učiteljica u jednoj osnovnoj školi u Sankt Peterburgu koja je učeniku na čelu napisala "budala", otpuštena je, izvještavaju ruske Ria novosti.

Ranije su mediji izvijestili kako je učiteljica razredne nastave napisala riječ "budala" (ruski "durak"), na čelo osmogodišnjeg učenika drugoga razreda i to zato što je dijete, unatoč njezinim upozorenjima i prijekorima, markerom risalo "tetovaže" po svojim rukama.

Slučajem su se bavili inspektori i službe za zaštitu prava djeteta te je u tijeku postupak raskida ugovora o radu na inicijativu poslodavca, zbog počinjenja nemoralnog prekršaja od strane radnika koji obavlja edukativne funkcije.

Učiteljičin postupak ocijenjen je nespojivim s nastavkom njezina rada u školi, a nadleženi školski odbor zaključio je da su potvrđene sve pritužbe djetetove majke uz napomenu da do nemilog slučaja na inače iskusnu učiteljicu nije bilo pritužbi.

Komentara 7

DU
Deleted user
08:23 29.09.2017.

Trebalo je i mami na čelo napisati blesača.

GD
Gospon Drug
08:53 29.09.2017.

Mogla je sebi na čelo napisati krava

Avatar Cinco
Cinco
09:10 29.09.2017.

Jadni iskompleksirani neradnik po cijele dane visi na ovom portalu isfrustritan što se rodio kao Slovenac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije