Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradonačelnikova kći

Učiteljica pijana sjela u automobil, evo zašto to nije bila dobra ideja

pijana učiteljica
Foto: Screenshot
1/3
29.05.2019.
u 10:22

Nadzorna kamera restorana brze hrane Flying Crust Pizza snimila je dramatičan trenutak u kojem je učiteljica automobilom uletjela u lokal

Jedna učiteljica našla se u središtu pozornosti nakon što je pijana sjela za volan svoga automobila. Umjesto da dođe kući, završila je tako u restoranu brze hrane.

Incident se dogodio u gradu Pennsaukenu u američkoj saveznoj državi New Jersey , a riječ je o 34-godišnjoj učiteljici Kimberly Killion.

Nadzorna kamera restorana brze hrane Flying Crust Pizza snimila je dramatičan trenutak u kojem je učiteljica automobilom uletjela u lokal.

U tom je trenutku za povišenim stolom uz bočni zid sjedio jedan gost lokala, a za pultom su bila dvojica zaposlenika. Automobil je proletio kroz izlog restorana i zabio se u pult te za dlaku promašio gosta.

Foto: FIBA/Screenshot

Ne zna se koji je točno postotak alkohola imala u krvi, no s obzirom na to da je optužena za vožnju u pijanom stanju, imala je više od 0,8 promila jer je to dopuštena granica s kojom se može voziti u New Jerseyju.

Kimberly Killion inače je učiteljica 5. razreda u školi u Pennsaukenu te je gradonačelnikova kći.

Tri osobe koje su se nalazile u restoranu, srećom, samo su lakše ozlijeđene.

Snimku nesreće pogledajte u galeriji na početku teksta.

Komentara 3

Avatar Tračalo
Tračalo
18:18 29.05.2019.

Brza hrana je štetna za zdravlje

Avatar VinkoL
VinkoL
18:44 29.05.2019.

Vidim naslov i znam ko je autor...ica.

Avatar patkovic
patkovic
12:29 29.05.2019.

totalna šteta a svi su dobro prošli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije