Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKLJUČI SE

Učini i ti dobro djelo ovog Božića: „Vjeruj u čaroliju“ ispunit će srca i podariti osmijeh djeci bez roditelja

Vjeruj u čaroliju
Foto: Emmezeta
1/3
22.11.2015.
u 12:46

Vrijeme Adventa idealno je razdoblje da se podsjetimo kako čarolija doista postoji. Napravite dobro djelo koje će razveseliti djecu iz dječjeg doma u Splitu

Advent je vrijeme druženja, zajedništva, iščekivanja božićnih blagdana, ali i vrijeme u kojem je obitelj najvažnija. Božićni blagdani posebno vesele najmlađe, koji s puno uzbuđenja i radosti dočekuju sve te divne običaje. Upravo su ljubav, dobrota i obiteljsko zajedništvo ono što čini božićnu čaroliju, a u užurbanoj svakodnevici ponekad može biti lako zaboraviti na istinske vrijednosti.

Humanitarna akcija “Vjeruj u čaroliju“ ovog Božića ispunit će vam srca i ukazati da su trenuci koje provedemo s obitelji najvažniji, no istovremeno nas sve podsjeća na to da nemaju sva djeca privilegiju tople blagdanske obiteljske atmosfere, stoga je Božić idealno vrijeme da im podarimo osmijeh.

Foto: Emmezeta

Ova će hvalevrijedna akcija pokazati djeci, koja odrastaju bez roditelja, da nisu zaboravljena i da postoje ljudi koji misle na njih. Sa željom da čarolija Božića ispuni srca nezbrinute djece, ovih blagdana kreće najljepša humanitarna akcija koju ste vidjeli.

„Vjeruj u čaroliju“ prati topla i dirljiva video kampanja o djevojčici bez roditelja kojoj su se ostvarili snovi i koja je dobila svoju obitelj, ali nije zaboravila svoje prijatelje iz dječjeg doma, te je pomogla i njima da pronađu topli obiteljski dom. Njena želja da pomogne svojim prijateljima ganut će vas do suza i podsjetiti da upravo dobrota i ljubav mogu pretvoriti obične stvari u blagdansku čaroliju. Uključite se u humanitarnu akciju „Vjeruj u čaroliju“, koja će vam vratiti vjeru u ljubav i ukazati na važnost činjenja dobrih djela, posebno za one najmlađe, koji, nažalost, odrastaju bez obitelji. Pogledajte video i uključite se u ovu božićnu akciju i pokažemo ovim mališanima da čarolija doista postoji.

Emmezetina humanitarna akcija traje od 15. studenog do 24. prosinca ove godine. U sklopu te hvalevrijedne okviru akcije, Emmezeta će u svojim centrima i na webshopu prodavati Čarobna krila po cijeni od 14,99 kuna, a sav prihod od prodaje donirat će Dječjem domu u Splitu.

Foto: Emmezeta

Osim kupovine Čarobnih krila, u svim prodajnim centrima diljem Hrvatske postavljeni su zidovi na kojima su pomoću malo čarolije narasla krila. Za svaku fotografiju ispred Čarobnog zida i hashtag #vjerujučaroliju, sudjelujete u humanitarnoj akciji. Objavite fotografiju na Instagramu, a Emmezeta će za svaku objavljenu fotografiju donirati po jednu kunu dječjem domu u Splitu.

Sadržaj nastao u partnerstvu s Emmezetom

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije