Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN ZBOG NAMETLJIVOG PONAŠANJA

Učestalo je zvao gotovo godinu dana, slao joj uvredljive poruke, došao joj na vrata...

Marko Lukunic/PIXSELL
14.06.2021.
u 08:04

Sumnjiči ga se da je unazad više od godinu dana pa do lipnja 2021. učestalo nazivao bivšu izvanbračnu suprugu

Za nametljivo ponašanje osumnjičen je 45-godišnjak koji je zbog toga ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci.

Sumnjiči ga se da je unazad više od godinu dana pa do lipnja 2021. učestalo nazivao bivšu izvanbračnu suprugu te da je njoj i njezinoj maloljetnoj djeci slao SMS poruke uvredljivog sadržaja.

Osim toga, prijetio joj je da će doći  na njezinu adresu prebivališta ako mu se ne javi na telefon. Prijetnju je ostvario u lipnju 2021., kada joj je došao na adresu prebivališta, te joj je pred vratima stana bio sve dok nisu došli policajci koji su  priveli.

Nakon što je ispitan, tužiteljstvo je od suca istrage Županijskog suda u Rijeci  tražilo da mu se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

VIDEO Profesorici iz Zadra netko je u učionici ulio dezinficijens u bocu s vodom: Odmah je zatražila liječničku pomoć!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije