Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjed roditelja

Učenike do škole u Sv. Filipu i Jakovu prevozi prastari autobus

Bus
Nikolina Zorkić
13.05.2010.
u 19:44

Iako smo tražili da našu djecu do škole prevozi drugi, noviji autobus, nije nam udovoljeno – požalio se Tomislav Demo, jedan od roditelja.

Roditelji djece koja iz više mjesta u općini Sv. Filip i Jakov pokraj Biograda putuju u tamošnju matičnu školu prosvjedovali su ispred školske zgrade nezadovoljni što njihovu djecu do te škole prevozi 28 godina star autobus. Tvrde da taj autobus nije dovoljno ispravan. Uime roditelja Tomislav Demo nam je kazao da je povod prosvjeda prometna nesreća školskog autobusa u vlasništvu jednoga privatnog prijevoznika u kojoj je prije nekoliko mjeseci samo pukom srećom izbjegnuta tragedija. U autobusu, kojem su, kako tvrdi, tada otkazale kočnice, bilo je 50-ak djece.

– Iako smo tražili da našu djecu do škole prevozi drugi, noviji autobus, nije nam udovoljeno – požalio se Demo.

Komentirajući slučaj, županijski pročelnik za školstvo Ivan Šimunić najavio je da će alarmirati sve institucije i tražiti da se taj školski autobus dodatno pregleda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije