Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GDJE MU JE PAMET?

Video iz škole zaprepastio francusku javnost, reagirao i predsjednik Macron

Učenik pištoljem prijetio učiteljici
Foto: Screenshot Twitter
1/2
21.10.2018.
u 21:44

Incident se dogodio u školi u jugoistočnom predgrađu Francuske, a na snimci se jasno vidi kako učenik drži 'pištolj' iznad učiteljičine glave, dok drugi učenik u pozadini kameri pokazuje prosti prst

Videozapis koji prikazuje učenika kako učiteljici prijeti s lažnim pištoljem zgrozio je francusku javnost.

Incident se dogodio u školi u jugoistočnom predgrađu Pariza, a na snimci se jasno vidi kako učenik drži 'pištolj' iznad učiteljičine glave, dok drugi učenik u pozadini kameri pokazuje prosti prst, prenosi RT.

Unatoč tome što učiteljica izgleda smireno i što se radi samo o igrački, možemo zaključiti da joj nije bilo svejedno.

Čim se video proširio internetom javnost je komentirala kako se nada da će 16-godišnji dječak dobiti odgovarajuću kaznu.

Cijeli slučaj komentirao je i predsjednik Francuske Emmanuel Macron kazavši kako je incident "neprihvatljiv", a komentirala ga je francuska političarka Marine Le Pen koja je objavila video na svom Twitter profilu, javlja RT

Ovaj slučaj pokrenuo je lavinu komentara koji ukazuju na to kako se profesori svakodnevno suočavaju s nasiljem u školi od strane učenika te traže od vlasti da poduzmu odgovarajuće mjere kako bi se ovakvi slučajevi spriječili u budućnosti.

>> Pogledajte video i saznajte što je obitelj pronašla dok je pretraživala rijeku

Ključne riječi

Komentara 42

PP
pp
22:03 21.10.2018.

Budućnost Francuske. Kad budu većina u stanovništvu Francuska će postat kao ostatak Afrike.

PP
pp
22:03 21.10.2018.

Primjećujem boju kože i "učenika" i učiteljice. Simptomatično.

LI
lietuva
21:56 21.10.2018.

"u jugoistočnom predgrađu Francuske" ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije