Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILJE Maloljetnik je najvjerojatnije bokserom krenuo na čovjeka

Učenik u busu namlatio putnika

11.03.2009.
u 17:38

ZADAR – Maloljetni Zadranin, navodno učenik Ekonomsko-birotehničke škole u Zadru, priveden je na kriminalističku obradu jer je odgovarao opisu mladića koji je napao i brutalno pretukao starijeg Zadranina u Liburnijinu autobusu.

Policija je dobila dojavu oko 14 sati da je 67-godišnjak napadnut na ugibalištu za gradske autobuse na Autobusnom kolodvoru.

Ozlijeđenome muškarcu odmah je pružena liječnička pomoć te je zbrinut u zadarskoj Općoj bolnici. U PU zadarskoj do zaključenja ovog broja nisu htjeli govoriti o detaljima događaja dok ne ispitaju i napadača i žrtvu. Kako neslužbeno doznajemo, krvavi obračun dogodio se u Liburnijinu autobusu koji je upravo trebao krenuti s kolodvora prema Boriku.

U njega se u stražnji dio ukrcalo desetak školske djece, a poslije je ušao i 67-godišnjak te krenuo prema stražnjim sjedalima. Kako nam kaže vozač autobusa Željko Zupčić, koji je i pozvao policiju, nesretni čovjek dobio je šakom u glavu samo zato što je jednom učeniku rekao da nije u redu da drži noge na sjedalu.

– Gadno ga je natukao. Ne mogu vjerovati! A poslije je još imao drskosti mene doći pitati da mu dadem maramicu da si obriše krvave ruke. Pa čovjek ga je samo upozorio. Jadnik je toliko krvario iz čela i nosa da mislim da ga je sigurno udario bokserom. Čovjek se uspio nekako isteturati iz autobusa, a za sobom je ostavljao lokve krvi – kazao nam je Željko Zupčić, koji je odmah nakon nemila događaja ispraznio autobus.

Međutim, jedna od učenica koja je bila u autobusu tvrdi drugačije.

– Taj je čovjek sam izazivao jer vozač nije htio reagirati na držanje nogu po sjedalima. Onda je došao do nas i uzeo nekoliko torbi koje je htio izbaciti iz autobusa. Dečko se na to nasmijao pa ga je čovjek krenuo uhvatiti za vrat pa se ovaj morao braniti – kaže učenica.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije