Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zločin u školi

Učenik (15) nožem izbo učiteljicu usred nastave!

ubojstvo,Velika Britanija,britanska policija
Foto: YouTube/SkyNews screenshot
1/2
28.04.2014.
u 20:16

Nesretna učiteljica, kojoj je zadan niz ubodnih rana, prebačena je u bolnicu gdje je ubrzo preminula

Petnaestogodišnji učenik nožem je napao i izbo 61-godišnju učiteljicu katoličke škole Corpus Christi iz Leedsa pred očima drugih učenika!

Nesretna učiteljica, kojoj je zadao niz ubodnih rana, prebačena je u bolnicu gdje je ubrzo preminula, javlja SkyNews. Ubojstvo se dogodilo pred očima drugih učenika koji su trenutačno u stanju šoka i potrebna im je psihološka pomoć. Lokalni mediji izvijestili su da je žrtva učiteljica španjolskog jezika Anne Maguire te da se napad dogodio u 11.48 sati po lokalnom vremenu. Policija je ubrzo nakon ubojstva stigla na mjesto događaja i uhitila napadača, a pronađen je i nož kojim je počinio zločin.

– Priveden je 15-godišnji učenik škole nakon što je osoblje pozvalo policiju – potvrdio je glavni nadzornik Paul Money. Neki učenici kazali su da je Maguire bila omiljena učiteljica. U katoličkoj je školi predavala 40 godina. Britanski premijer David Cameron komentirao je da je ovaj zločin ''duboko šokantan i apsolutno zastrašujući''.

>>'Sin je otišao s prijateljima, a onda su mi javili da je ubijen'
 

Komentara 9

DE
Dejan1000
20:30 28.04.2014.

Da li je bitno da li je u katolickoj skoli. Ovaj portal takodje postaje katolofoban kao i vecina u Hrvatskoj.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:03 29.04.2014.

Hm, tko tebe kamenom, ti njega kruhom. Nešto treba promijeniti jer je ovih s kamenjem sve više, a kruha sve manje. Jadna žena.

AA
aabbcc
09:28 29.04.2014.

Ko je kriv ? Neko je tu ipak izludio najmanje jedno dijete svojim pedagoskim mjerama, djeca su osjetljiva i znaju voljeti, prepoznati dobru uciteljicu a ovoj neka je laka zemlja..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije