Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerica u zadru

Učenici za cipelarenje vozača dobili samo prekršajne prijave

liburnija, autobus (1)
Dino Stanin/PIXSELL
22.11.2012.
u 14:49

Odluka je šokirala vozače Liburnije koji su, kako kažu, nezadovoljni i nemoćni jer ''tako funkcionira naše pravosuđe''

Policija je protiv trojice maloljetnih zadarskih učenika koji su 13. studenog iscipelarili i pretukli vozača Liburnijina autobusa podnijela prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira za koje će morati platiti i novčanu kaznu, javlja Zadarski list.

Odluka je šokirala vozače Liburnije koji su, kako kažu, nezadovoljni i nemoćni jer ''tako funkcionira naše pravosuđe''.

Ističu da bi mladići mogli biti i kazneno prijavljeni ako tvrtka podnese prijavu zbog naknade štete na autobusu koja iznosi više od 10.000 kuna.

>>Zadarski srednjoškolci iscipelarili i pretukli vozača autobusa

Komentara 8

Avatar Tomcek 88
Tomcek 88
15:29 22.11.2012.

i jos nesto, vozaci busova,sad ste vi na redu.morate pod hitno u strajk,to ste duzni vasem kolegu a moze i biti da ste vi sljedeci ako takvo sto dopustate svama i odmah tome ne stanete na kraj.

DA
damocles
18:15 22.11.2012.

dragi vozaci autobusa, nemojte nekoliko dana voziti i kad svi budu ici pjesice tek onda ce shvatiti u cemu je stvar. nece vam valjda svima dati otkaz radi toga

Avatar Tomcek 88
Tomcek 88
15:20 22.11.2012.

kaj,narusavanje reda i mira.pa kaj je zvama na sudu,kaj trosite neku drogu.u njemackoj ili drugoj civiliziranjoj zemlji bio bih minimum pokusaj ubojstva! tako dajete svim gradanima znak da je cipelarenje OK. kaj jeopet djieta od neke face.?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije