Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilje učenika
Povratak na članak

Učenici u Zagorju provocirali profesora, on izgubio živce i bacao stvari

Stavio sam video jer mi je taj profesor ostao dosta u srcu i bilo mi ga je jako žao, rekao je YouTuber Darijo Oreški.

Komentari 11

Avatar MicroCube
MicroCube
13:11 03.07.2019.

"Djecu" u popravni dom. Roditelje na obavijesne razgovore. Potom sudjenje. Roditelji su odgovorni za svoju djecu do njihove 18.ste.

VL
OK
okolo
13:48 03.07.2019.

...nekad su najpoštovaniji članovi društva bili učitelji..svecenici..sudci danas svaka suša misli da od svih troje navedenih jest pametnija, moralnija, pravednija

VL
Avatar Keep_calm
Keep_calm
13:59 03.07.2019.

Ne postoji ta osoba koja nikad neće izgubiti živce. A klinci danas znaju da su zaštićeni tako da mogu raditi što hoće, dokle hoće i kad hoće, i da će uvijek netko drugi biti kriv. E pa sad ti budi autoritet.

VL
Avatar possibilis
possibilis
13:55 03.07.2019.

Pravi problem u samoj nastavi. Pa tko ce nauciti nesto od covjeka kojeg ne postuje? Biste li vi ucili od covjeka koji je za vas budala? Od roditelja do ucenika...

VL
MI
Mikrovalna
09:05 04.07.2019.

Imao sam sličnu situaciju u svojoj srednjoj školi. Radi se o jednoj zagrebačkoj srednjoj gdje se prema profesoru vršila tortura na još gori način. Psihičko zlostavljanje je bilo užasno, a gađanje zgužvanim papirima nešto što je na koncu doslovno dovelo do živčanog sloma profesora. Prvi i zadnji puta u životu sam vidio da je netko bio toliko isfrustriran da je totalno izgubio kompas, urlao je, svašta izgovorio razredu i na kraju mislim čak isti dan dao otkaz, a sve zbog nekoliko učenika koji nisu imali ni trunke ispravnog kućnog odgoja. Na kraju su dvojica izbačeni iz škole, jedan je u međuvremenu završio u zatvoru zbog tko zna čega. I dan danas mi se gadi ta srednja kad se sjetim što se sve pojedinim učenicima dopuštalo iz ne znam kojeg razloga.

VL
MM
Marko_Maras
13:20 03.07.2019.

Ako se ne znaš nositi s djecom, nemoj biti nastavnik. Sastavni dio tog posla je održavanje autoriteta. Jako mnogo ljudi je to u stanju, kao što svi dobro znamo iz škole. Neki nisu. Za takve je najbolje da promijene zanimanje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.