Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilje učenika

Učenici u Zagorju provocirali profesora, on izgubio živce i bacao stvari

učionica
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
03.07.2019.
u 12:51

Stavio sam video jer mi je taj profesor ostao dosta u srcu i bilo mi ga je jako žao, rekao je YouTuber Darijo Oreški.

Na kanalu bednjanskog YouTubera Darija Oreškog objavljen je video pod nazivom ''Provociranje profesora dok nije poludio'', a riječ je o snimci koja prikazuje način na koji se učenici odnose prema profesoru matematike u Srednjoj školi "Arboretum Opeka" Marčan, doznaje Varaždinski.hr.

Oreški je istaknuo kako prvi dio videa, u kojem se vidi on, pokazuje samo način na koji se on znao šaliti prije nastave, a profesor mu je to dopuštao. Drugi dio videa prikazuje situaciju u drugom razredu gdje se dogodilo pravo nasilje nad profesorom, a onda i njegova reakcija, tvrdi Oreški.

"Stavio sam video iz razloga jer mi je taj profesor ostao dosta u srcu i bilo mi ga je jako žao. Naime, uvijek smo se zabavili s njim i prije sata je neko odglumio nešto ili rekao neki vic te bismo započeli sat. No ostali razredi nisu ga cijenili, što se vidi u nastavku videa gdje se učenici gađaju stvarima kako bi ga provocirali i na to je on poludio i bacio stvari van. To se nije dogodilo samo sa stvarima, već i s voćem... Htio sam to staviti prije na YouTube, no znao sam da ću imati neke mjere jer sam objavio nepoznate ljude u videu te snimku iz škole, ali sada jesam jer želim zaista da se to zaustavi i da se pomogne profesoru. Znam da mnogi ne vjeruju da mu se to događa, ali zaista mu je teško! Ovaj drugi video snimao je učenik kojeg ja ne znam. Ja sam išao u tu školu i zato sve znam", rekao je Oreški, koji je ove godine završio srednju školu te istaknuo kako ravnateljica škole o tom zlostavljanju ništa nije znala.

"On nije htio ništa reći jer ga je bilo strah da se učenici ne pobune i da ne dobije otkaz", kazao je Oreški.

Cijeli video možete pogledati OVDJE

Komentara 11

Avatar MicroCube
MicroCube
13:11 03.07.2019.

"Djecu" u popravni dom. Roditelje na obavijesne razgovore. Potom sudjenje. Roditelji su odgovorni za svoju djecu do njihove 18.ste.

OK
okolo
13:48 03.07.2019.

...nekad su najpoštovaniji članovi društva bili učitelji..svecenici..sudci danas svaka suša misli da od svih troje navedenih jest pametnija, moralnija, pravednija

Avatar Keep_calm
Keep_calm
13:59 03.07.2019.

Ne postoji ta osoba koja nikad neće izgubiti živce. A klinci danas znaju da su zaštićeni tako da mogu raditi što hoće, dokle hoće i kad hoće, i da će uvijek netko drugi biti kriv. E pa sad ti budi autoritet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije