Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savjeti

Učenici, ove snimke će vam pomoći u učenju matematike!

matematika
Foto: screenshot/youtube
1/2
23.11.2015.
u 13:00

Članovi udruge mladih nadarenih matematičara "Marin Getaldić" na You Tubeu nude savjete

Udruga mladi nadareni matematičari "Marin Getaldić" koja je nastala spajanjem matematičkih grupa zagrebačkih petnaeste i pete gimnazije, a koja okuplja bivše vrhunske natjecatelje tih škola, već nekoliko godina pomaže i unapređuju rad s nadarenim učenicima, na You Tubeu ima kanal na kojem se rješavaju različiti matematički zadaci.

Sadržaj je namijenjen prvenstveno darovitima, ali će vjerojatno pomoći i poslužiti i ostalim učenicima, koji iz matematike žele naučiti nešto što ne rade u školi. Zadaci im mogu pomoći u pripremama za državnu maturu, posebno ako matematiku odluče polagati na višoj razini.

Snimke predavanja pronađite OVDJE

>> Učenici s olimpijada: Oni su najbolji u fizici, matematici, informatici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije