Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostavila ga je

Učenica pokazala haljinu zbog koje ju je dečko izvrijeđao: Pokazuje li previše?

Madison Witham
Foto: Twitter
1/3
25.05.2018.
u 11:21

O djevojci po imenu Madison Witham svi su se raspisali kada je objavila komentar svojega bivšeg dečka na njezinu maturalnu haljinu

Madison Witham, 16-godišnjakinja iz američke savezne države Indiane, još je prošli mjesec privukla pozornost svjetskih medija kada je na društvenim mrežama objavila da je ostavila dečka nakon što joj je on rekao da u haljini za maturalnu večer "izgleda kao drolja".

Ona mu je tada poslala fotografiju haljine koju je planirala odjenuti na maturalnu zabavu, no on joj je odmah napisao kako pokazuje previše kože te da "izgleda kao drolja".

Iako djevojka nije otkrila identitet mladića koji joj je to rekao, učinio je to poslije njezin otac otkrivši kako je riječ o 19-godišnjem Justiceu Championu, sinu lokalnog policajca.

Madison je poslije objavila kako ipak neće ići na maturalnu večer, ali je odlučila pokazati haljinu koja je privukla toliku pozornost.

– Ovo objavljujem da mi se ljudi skinu s leđa, ne tražim više pažnje – napisala je djevojka koja je objavom fotografija haljine dobila upravo suprotno. Sada svi ponovno pišu o njoj i još se više čude jer haljina uopće ne izgleda onako kako ju je 19-godišnji mladić opisao.

Ili ipak pokazuje previše? Bilo kako bilo, takvu reakciju ni jedna djevojka ne zaslužuje.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar nisam_robot
nisam_robot
07:21 26.05.2018.

Ovaku nisku razinu novinarstva nitko ne zasluzuje. Jednom se podrzava nasilnistvo iz "revolta" navijaca Torcide, sada ovakvi clanci. Sramota.

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
13:45 25.05.2018.

Dečko bi trebao potražit sebi dečka! Punoljetna žena ovako obučena ne pokazuje previše nego premalo za moj ukus :) Pravo muško, njen vršnjak bi ju htio skunut u tim godinama kad hormoni lude a ne skafander navuč na nju! AH taj estrogen!

RE
reborn
14:38 25.05.2018.

A sad kad ga je ostavila - haljinu na sebe, van u grad i sigurno će upecati dovoljno drugih dečki, puno više nego joj treba za jednu noć... A njegovo mišljenje o njezinom stilu odijevanja ne bih komentirao - nekaa vrijeme učini svoje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije