Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIKVIDACIJA U OMIŠU

Novi detalji brutalnog ubojstva: Ubojica u muškarca ispalio četiri metka

Omiš: Muškarac na motoru upucao vozača automobila
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/10
09.11.2019.
u 22:47

Ubijen je K.F. (38) iz Piska hitcem u glavu i to dok je u automobilu sjedio sa svojom djevojkom s kojom je jeo. Ubojica se nakon toga dao u bijeg

Na cesti nedaleko od Omiša oko 14 sati je iz vatrenog oružja ubijen muškarac u automobilu.

Ubojstvo se dogodilo na cesti kod skretanja za Brzet. Osoba na koju je pucano bila je u osobnom automobilu na cesti kada je na njega zapucao drugi muškarac. Nakon pucnjave napadnuti muškarac je umro.

VIDEO Likvidacija u Omišu

Neslužbeno, ubijen je K.F. (38) iz Piska. Ubijen je hitcem u glavu i to dok je u automobilu sjedio sa svojom djevojkom s kojom je jeo. Ubojica se nakon toga dao u bijeg.

O cijelom događaju je izviješteno Županijsko državno odvjetništvo, a na mjestu događaja policija obavlja očevid. Policija intenzivno traga za osobom koja je pucala. 

Kako piše Slobodna Dalmacija, muškarac koji je ubijen bio je vlasnik kafića u Pisku na obali koji je prije nekoliko godina zapaljen.

– Cijeli je život bio 'problematičan', još u školskim danima nije mu bilo strano potući se. Bio je jak i snažan. Znam da je dvije godine proveo radeći u Norveškoj, a pričalo se da ga je partner s kojim je otvorio kafić zafrkao za neku lovu dok je ovaj bio gore – ispričao je njegov školski kolega.

Prema prvim informacijama, ubijeni K.F. sjedio je u parkiranom Volkswagenu s djevojkom, jeli su hranu iz fast fooda. U jednom trenutku prišao im je motociklist odjeven potpuno u crno i s kacigom na glavi te direktno u glavu upucao 38-godišnjaka.

Sudeći po broju čahura pronađenim na mjestu zločina, u žrtvu je ukupno ispaljeno četiri hica, doznaje Dalmatinski portal. Policija je dosad pronašla dva motocikla koji odgovaraju opisu. Jedan je lociran u Šestanovcu, a drugi u Omišu.

Ubijeni je prije likvidacije viđen u jednom kafiću u središtu Omiša gdje je dugo telefonirao, a nakon što je ušao u automobil, zadržao se ispred kafića sve dok nije došla njegova djevojka koja se sa sobom nosila hranu iz obližnjeg fast fooda, tvrde očevici. Policija je posjetila kafić i uskoro bi trebali pregledati snimke nadzornih kamera, a tražit će i ispis poziva mobitela. Naime, istražuje se je li ubijeni možda dogovorio sastanak s poznanikom kraj skretanja za Brzet ne znajući da je u pitanju klopka ili je ubojica možda pratio muškarca ili njegovu djevojku, pišu 24sata.

Vlasnik motocikla nađenog u Šestanovcu nakon ubojstva je N. P. (28) iz Omiša, otprije poznat policiji po oružanoj pljački i dilanju. Kako piše Slobodna Dalmacija, stalno je na meti  omiške policije jer uvijek radi s drogom koju i konzumira. Osim s marihuanom, posao je proširio na kokain i speed, a kao prodavače regrutira mlade lokalne momke.

N. P. je imao dva motocikla od kojih je jednog prodao prije pola godine svom prijatelju. Ne zna se za sada koji motor je policija pronašla u Šestanovcu.

 

Ključne riječi

Komentara 67

DU
Deleted user
15:01 09.11.2019.

Ritam zločina po splitskom obrascu - prvo ide sezona, onda posezona i kad se naposljetku isprazne plaže i zahladi, e onda Dan mrtvih.

RO
roland
15:11 09.11.2019.

Sad ga neće naći 2 mjeseca, a onda će se uz odvjetnika predati. Nakon 2 mjeseca istražnog zatvora tražit će da ga puste da se brani sa slobode jer zatvor negativno utječe na libido i na raspoloženje. Obzirom da je ubojstvo počinjeno za južine, kazna ne može biti veća od 8 godina.

SN
SNV
15:40 09.11.2019.

Južina ali bar su savladali tehniku srbskocrnogorske mafije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije