Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljska tragedija u Dugoj Resi

Nakon burne svađe sin ubio oca: Čuo se vrisak i plač žene, susjedi su se prestrašili

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/8
13.05.2020.
u 13:20

Iako nitko ne može dokučiti što je bio motiv svađe, a onda i ubojstva, doznajemo da to nije prvi put da su se otac i sin sukobili, da su imali neke neraščišćene odnose zbog kojih je i prethodnih godina znala intervenirati policija

Vrisak žene koja je dozivala upomoć i molila susjede da nazovu hitnu pomoć uznemirio je stanovnike naselja Varoš u Dugoj Resi danas negdje poslije 10 sati. Plač žene prestrašio je susjede koji su tek nakon što je došla policija i obradila obiteljsku kuću mogli zaključiti da se, nažalost, dogodila obiteljska tragedija

1/8

Neslužbeno doznajemo da je nakon burne svađe s ocem 39-godišnji sin M.P. ubio 61-godišnjeg oca Antuna P. Napad na oca dogodio se nakon žestoke svađe koja je ovog puta bila kobna za oca.

Iako nitko ne može dokučiti što je bio motiv svađe, a onda i ubojstva, doznajemo da to nije prvi put da su se otac i sin sukobili i da su imali neke neraščišćene odnose zbog kojih je i prethodnih godina znala intervenirati policija. Sin inače nema svoju vlastitu obitelj niti je zaposlen, a u kući je živio s roditeljima i bakom. Policija i hitna došle su ubrzo nakon događaja, no ocu nije bilo spasa, dok je sin uhićen.

U tijeku je kriminalistička istraga, a na teren je izašao sudac istrage Karlovačkog županijskog suda.

 

Ključne riječi

Komentara 10

MI
mirkkk
13:23 13.05.2020.

vraca se zivot u normalu

ZA
zagabria5
16:23 13.05.2020.

Tragedija, kuća lijepo izgleda znači nije do novca.

HA
Hanok
15:08 13.05.2020.

Ništa strašno ako su svi živjeli u istoj kuči, bolje i to nego poslati roditelje u starački dom jednog dana, ali ovo nije dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije