Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISTERIJ

Tijelo bivšeg francuskog špijuna pronađeno izrešetano mecima

ubojstvo, policija
27.03.2019.
u 22:56

Bivši francuski obavještajac i autor špijunskih romana, Daniel Forestier, ubijen je u francuskim Alpama. Njegovo tijelo pronađeno je izrešetano mecima blizu jezera Léman

Bivši francuski obavještajac i autor špijunskih romana, Daniel Forestier, ubijen je u francuskim Alpama. Njegovo tijelo pronađeno je izrešetano mecima blizu jezera Léman. Naime, Forestier je bio osumnjičen za sudjelovanje u ubojstvu protivnika režima predsjednika Republike Kongo, Denisa Sassou-Nguessa, piše The Guardian.

Prošle godine u rujnu je protiv njega pokrenuta istraga, a pretpostavlja se da je razlog ubojstva naplata starih dugova. Sumnjičilo ga se i za sudjelovanje u planiranju atentata na generala Ferdinanda Mbaoua, dužnosnika u Republici Kongo, međutim Forestier je kasnije demantirao umiješanost u bilo kakvu kriminalnu aktivnost. 

-Znam zašto me žele ubiti. Upozorili su me i primio sam prijetnje preko SMS poruka. Pokušao sam upozoriti sigurnosne službe, ali oni ništa nisu učinili- kazao je svojedobno Mbaou.

 

Ključne riječi

Komentara 2

NI
NikoCro
03:58 28.03.2019.

Ma Putin garant, ajmo Merkel sankcije

SA
samobalic
06:36 28.03.2019.

Potpuno ispravan i opravdan cin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije