Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu bilo spasa

Užas kod Pule: Mladog Nijemca izbo nožem na cesti, policija ga brzo pronašla

Staro Čiče: Nepoznati počinitelj raznio bankomat, očevid je u tijeku
Tomislav Miletic/PIXSELL/Ilustracija
17.07.2019.
u 09:16

Muškarac je priveden u policijsku postaju te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje

Policija je u utorak oko 22.50 sati, zaprimila dojavu da se na terasi ugostiteljskog objekta u Valbandonu nalazi ozlijeđena osoba.

Prema prvim informacijama, oko 22.40 sati počinitelj je na Fažanskoj cesti nožem ozlijedio 23-godišnjeg njemačkog državljanina, koji je s prijateljima pobjegao na terasu ugostiteljskog objekta. Ozlijeđeni njemački državljanin prevezen je u pulsku bolnicu, gdje je u 1.45 sati preminuo, priopćili su iz PU istarske. 

Policijski službenici odmah nakon dojave pristigli su na mjesto događaja i započeli s mjerama traganja za počiniteljem te su oko 00.20 sati na plaži na Puntiželi pronašli i uhitili osobu koja se dovodi u svezu s kaznenim djelom.

Muškarac je priveden u policijsku postaju te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje. 

Ključne riječi

Komentara 56

AL
altruist
09:34 17.07.2019.

Sta nije Pula i Istra tolerantna? Ma pretvorila se u "cakijasku" mahalu.

Avatar southman
southman
09:42 17.07.2019.

Prije 30 minuta tekst o ubojstvu hrvata u Njemačkoj i nitko ništa, sad o ubojstvu nijemca u Hrvatskoj i naravno odmah napisi o balkanskom mentalitetu !

II
Ivo@Ivano.
09:36 17.07.2019.

A tko kaze da je počinitelj Hrvat. To mi više sliči na istočnjako, blisko istočnjački način rješavanja sukoba kao i naviku nošenja hladnog oružja. Da je Hrvat to bi bili s nečim što mu se nađe pri ruci pepeljara, stolica i sl. impulzivno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije