Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dva metka u glavu i vrat

Ubojstvo kod Omiša: Policija pronašla odbačeni motocikl. Priveli 28-godišnjaka?

Omiš: Muškarac na motoru upucao vozača automobila
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/6
10.11.2019.
u 07:00

Ubijen je K.F. (38) iz Piska hitcem u glavu i to dok je u automobilu sjedio sa svojom djevojkom s kojom je jeo. Ubojica se nakon toga dao u bijeg

Splitska policija na području Šestanovca pronašla je odbačeni motocikl kojeg povezuju sa ubojstvom koje se rano popodne u subotu dogodilo u Omišu kod skretanja za Brzet, neslužbeno se doznaje iz izvora bliskih policiji.

To se ubojstvo dogodilo kada je K.F. (38) iz Piska zaustavio i na ugibalištu ceste parkirao automobil u kojem je bila i njegova djevojka, kako bi pojeli hranu koju su netom prije kupili, nakon čega im je u jednom trenutku sa vozačeve strane prišao motocikl na kojem je bio muškarac s kacigom na glavi.

Na zaprepaštenje djevojke, koja je sjedila na suvozačevom mjestu, nepoznati je ubojica kroz otvoren prozor u glavu i vrat K.F. ispalio najmanje dva metka, te pobjegao na motociklu. Nesretni muškarac je na mjestu događaja iskrvario do smrti.

Očevid je na mjestu događaja obavila policija uz prisustvo zamjenika Županijskog državnog odvjetništva, a neslužbeno se doznaje da je tijekom subote navečer pronađen odbačeni motocikl na području Šestanovca te da je policija pomoću registarske tablice došla do njegovog vlasnika, 28- godišnjaka iz Omiša koji je priveden u policijsku postaju.

On je policiji otprije poznat po kaznenim djelima oružane pljačke i dilanja droge, a navodno je imao dva motocikla od kojih je jedan prodao prijatelju.

Policija u kriminalističkom istraživanju tog smaknuća provjerava svo kretanje ubijenog K. F., koje bi moglo pomoći u rješavanju najbrutalnijeg ovogodišnjeg ubojstva na širem splitskom području.

Ključne riječi

Komentara 2

LA
larala
09:01 10.11.2019.

u hrvatskoj gdje se svi kunu na pravnu državu, svi kriminalci su policiji odavno poznati ali slobodno šeću ovom državom

KT
KTM
09:50 10.11.2019.

Upucao ga je zato što mu je ovaj rekao da mu motor niša ne valja pa ga je morao odbaciti pokraj puta.Sigurno kineski neki motor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije