Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok u Čapljini

Novi detalji ubojstva: 'Smirivao je tenzije i to je platio glavom'

Alenko Hunjić
Foto: VL FOTO
24.10.2017.
u 12:06

J. J. terete da je iz pištolja ispalio metak u glavu taksista A. H. ispred crkve svetoga Franje Asiškog, u središtu Čapljine

Tridesetsedmogodišnji J. J. osumnjičen je da je ubio vršnjaka A. H., taksista tvrtke “Orange taxi” iz Čapljine, pišu Nezavisne.

Neslužbene informacije

Službeno, motivi nisu poznati jer, kako su kazali u Čapljini, ubojica šuti, ali se, prema tvrdnjama pojedinaca, A. H. u pogrešno vrijeme našao na pogrešnome mjestu.

“Svi pričaju o tome da je A. H. smirivao tenzije i to je platio glavom. Tako govore. Neki lik je valjda imao vezu s ubojičinom ženom i došlo je do sukoba. A. H. je pokušao sukob smiriti i, eto, vidite što se dogodilo”, priča za “Nezavisne” jedan čapljinski taksist.

J. J. terete da je iz pištolja ispalio metak u glavu taksista, i to ispred crkve svetoga Franje Asiškog, u središtu Čapljine.

Policajci MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije završili su očevid na mjestu gdje se, u noći između subote i nedjelje, oko tri sata nakon pola noći, dogodio ovaj stravičan zločin. Osumnjičenom za ubojstvo, kako su potvrdili iz Županijskoga tužiteljstva, za sada je određeno zadržavanje od 24 sata u policijskim prostorijama, gdje su ga ispitivali. 
“Tijelo ubijenoga prebačeno je na patologiju u Mostaru, gdje će biti obavljena obdukcija, kao i sva potrebna vještačenja”, kazali su iz nadležnog tužiteljstva, dodavši da je J. J. nakon pucnja ostao na mjestu zločina i dobrovoljno pozvao policiju.

Radni kolege A. H. kažu da će ga pamtiti kao dobrog, marljivog momka, na kojeg su se u poslu uvijek mogli osloniti.

Građani šokirani

“Uvijek je na vrijeme dolazio, a u tvrtki je već tri-četiri godine. Bio je sin jedinac. Oba roditelja su mu preminula. Oca je izgubio prije nekoliko godina, a majka mu je umrla prije oko pola godine. Imala je karcinom”, rekao je za “Nezavisne” jedan radnik “Orange taxija” iz Čapljine.

Stanovnici Čapljine su u šoku. O A. H. i J. J. govore sve najbolje. Nikada, napominju, nisu čuli da se netko od njih dvojice problematično ponašao.

Na Facebook stranici “Orange taxija” iz Čapljine objavljeno je da u ovome trenutku ne postoje riječi kojima bi se mogli opisati šok, nevjerica i tuga zbog toga što su radnoga kolegu izgubili na ovakav način. Ističu da još misle da je sve ovo ružan san.

Alenko Hunjić
1/11
Alenko Hunjić
1/20
Ključne riječi

Komentara 4

LE
LeicesterCity007
14:51 24.10.2017.

iz Capljine sam.....i svi ovde znamo da je hrvat ubio bošnjaka iz nacionalne mrznje

Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
18:52 24.10.2017.

Rokaju bre balkanci na Balkanu.

Avatar Zgubider.
Zgubider.
19:48 24.10.2017.

Ako mu je „jedan“ krkao zenu, onda je, ako već, njega mogo roknut a ne poznanika taksistu?! Ovako će sad on biti u zatvoru, a ovaj „jedan“ i dalje u njegovoj zeni! Čudna ova bosanska logika...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije