Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sud u Subotici

Ubojici Tijane Jurić (14) 40 godina zatvora

tijana
Facebook
15.06.2015.
u 10:45

Pronalasku njenoga tijela prethodilo je uhićenje Đurića koji je priznao da je počinio to ubojstvo, koje je Srbiju podignulo na noge, i potom policiju odveo do mjesta gdje je zakopao tijelo Tijane Jurić

Na Višem sudu u Subotici danas je Dragan Đurić (34) iz Surčina, ubojica Tijane Jurić (15), osuđen na 40 godina zatvora. Radi se o ubojstvu iz srpnja prošle godine kada je Đurić, koji je radio kao mesar, na cesti naletio na Tijanu, oteo je, silovao i potom usmrtio. Nje beživotno tijelo pronađeno je 13 dana kasnije na improviziranom smetlištu koje se nalazi uz jedan lokalni put i 23 kilometra od mjesta gdje je Tijana oteta u Bajmoku.

Pronalasku njenoga tijela prethodilo je uhićenje Đurića koji je priznao da je počinio to ubojstvo, koje je Srbiju podignulo na noge, i potom policiju odveo do mjesta gdje je zakopao tijelo Tijane Jurić. Nešto prije izricanja presude u medijima se pojavila i informacija što je ovaj okrutni ubojica prvo tražio na internetu nakon što je usmrtio djevojčicu.

- Prvo što je Đurić tražio na internetu nakon zločina je informacija o tome za koliko dana se raspada tijelo, a poslije kada je čuo da je Tijana možda završila u Mađarskoj počeo je da se raspituje o banjama i ljetovalištima u okolnim zemljama. Kada nije našao ništa o ljudskom tijelu ukucao je na pretraživač za koliko dana se raspada tijelo životinje, rekao je novinarima Tijanin otac Igor Jurić koji je imao uvid u istragu u ovome zločinu.

>> Monstrum koji je ubio Tijanu: Začepio sam joj usta da ne vrišti

Komentara 30

AB
abrams
13:24 15.06.2015.

Još jedno dete je ubijeno i bačeno u kanal, što znači da tih 40 godina ne znači ništa kako bi zaustavilo širenje bolesnog ludila već je potrebno nešto još rigoroznije kao u Americi!

SE
Senta
10:53 15.06.2015.

Ameri su zakon. Sitne kriminalce vode na prisilni rad u gradske porodične četvrti da deca sa roditeljima gleda ološ, veće na plantaže pamuka, još veće čeka smrtna kazna a najveće doživotna samica 23h/dnevno.

DU
Deleted user
14:49 15.06.2015.

''Pronalasku njenoga tijela prethodilo je uhićenje Đurića koji je priznao da je počinio to ubojstvo, koje je Srbiju podignulo na noge, i potom policiju odveo do mjesta gdje je zakopao tijelo Tijane Jurić'' -- Zanimljivo je kako počinitelji zločina nakonon uhićenja surađuju sa srpskom policijom. Kao u dobra stara komunistička vremena narodne milicije. Vjerojatno srpska policija koristi metode ''ubeđivanja'' koje su se i tada koristile. S druge strane imate Paravinju koji i s hrvatskom policijom, i hrvatskim pravosudnim sustavom pravi cirkus i lakrdiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije