Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaje u zatvoru

Ubojici Roberta Kennedyja odbijen zahtjev za pomilovanje

kenedy
afp
03.03.2011.
u 12:20

Sirhan Sirhan (66) bio je osuđen na smrt zbog ubojstva Roberta Kennedyja u hotelu Ambasador u Los Angelesu

Ubojici Roberta Kennedyja odbijen je zahtjev za pomilovanje jer je nadležni odbor zaključio da on nije u dovoljnoj mjeri pokazao kajanje niti je shvatio ozbiljnost zločina koji je počinio prije više od 40 godina.

Sirhan Sirhan (66) bio je osuđen na smrt  zbog ubojstva Roberta Kennedyja u hotelu Ambasador u Los Angelesu  4. srpnja  1968. godine. Kennedy je sa stranačkim prijateljima  slavio  nominaciju  za predsjedničkog kandidata Demokratske  stranke.  Sirhan je tada ubio još pet osoba u kuhinji hotela. Na zahtjev  obitelji Kennedyjev je ubojica pomilovan te je osuđen na doživotnu robiju.  

 

Komentara 25

OB
-obrisani-
13:18 03.03.2011.

Još uvijek za vrijeme Kennedija to je bila Amerika Amerikanaca. No ona se mijenjala,polako ali sigurno jer je proces preuzimanja od strane cionista bio u tijeku. Svakako ,najveći rez i korak u tom smjeru bilo je ubojstvo John F.Kennedija. Obiteljj Kennedy nisu bili anđeli ! Bili su prilično razvratni kad su u pitanje moral i poroci,a posebno su bili slabi na žene.Međutim Kennediji su bili pravi Amerikanci kojima je Amerika bila iznad svega.Zašto je ubijen John F.Kennedy ? To već znaju i vrapci na grani. John Kennedy je odlučio FED ( Federal Reserve District ) analogno našoj HNB nacionalizirati i izvući iz ruke cionsitičke bankarske zelenaške kaste koja je na prijevaru istu instituciju prisvojila.Štampanje novca je glavna i najača poluga njihove prevlasti u svijetu na bazi koje su opljačkali cijeli svijet i većinu država preko svojih monetarnih trabant institucija,koje se deklariraju kao svjetske ( IMF,World Bank),a koje su oni kao i sve drugo,okupirali i prisvojili jer te organizacije su bile osnovane radi sasvim drugačihjih ciljeva,a ne kao cionistička ekskluziva za pljačkanje drugih naroda i država. Što je FED ? FED je privatna banka osnovana 1913-e u vlasništvu: - Rothschild Banks of London and Berlin (Rothschild) - Lazard Brothers Bank of Paris - Israel Moses Sieff Banks of Italy - Warburg Bank of Hamburg, Germany and Amsterdam - Kuhn Loeb Bank of New York - Lehman Brothers Bank of New York - Goldman Sachs Bank of New York - Chase Manhattan Bank of New York (Rockefeller) Zašto je ubijen John F. Kennedy ? Kennedy je potpisao Izvršnu Naredbu broj 11110, na temelju koje je odštampao 4.292.893.815 dolara sa natpisom \"UNITED STATES NOTE\", umjesto \"FEDERAL RESERVE NOTE\". Na taj je način htio praktički izbrisati javni dug koji je nastao zbog novca kojeg Privatna Centralna Banka - Federal Reserve izdaje iz ničega, a posuđuje ga državi uz kamate. Ubrzo nakon toga je ubijen, a novčanice povučene iz opticaja. Ubojstvom Kennedya, lihvari su spriječili stvaranje nekreditnog novca. Njegov brat je završio kao nastavak te priče jer je i on bio prijetnja cionističkom režimu. Ovo sada nije ta Amerika.Ovo je Amerika istrgnuta iz ruku pravih Amerikanaca koji su robovi u vlastitoj zemlji i zapravo oni ne odlučuju o ničemu.Oni su tu da ginu i ratuju za svoju izabranu cionističku kastu radi toga, da se ta kasta što brže bogati i zavlada svijetom. To je priča o ukradenoj Americi koju su cionisti ukrali od američkog naroda !

Avatar ferdinand_ni
ferdinand_ni
12:56 03.03.2011.

U Americi je predsjednik danas veći fikus od našega Mesića. On je samo pijun u rukama moćnih konglomerata poput Rockfellera, Sorosa, Rahma Emanuela i ostale ekipe. Predsjednike se nema pravo miješati u vojno-industrijski kompleks i u tajne službe. Posljednji koji se u ove dvije stvari pokušao miješati bio je John Fitzgerald Kennedy... Čak je i legendarni general Eisenhower poslije odlaska u mirovinu rekao da se unatoč svim mogućima zaslugama iz Drugoga svjetskoga rata, nije smio miješati u vonjo-industrijski kompleks. Zato mi je danas smiješno kad novinari pišu \"Bush ili Obama planiraju vojnu opciju protiv toga i toga.\"

OB
-obrisani-
22:44 03.03.2011.

Zašto je obitelj to zahtjevala? Ovo je stvarno novi misterij o toj obitelji koji mi se sad postavlja! Ajme kako su komplicirani!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije