Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Status na Facebooku

Ubojice neonacisti prije krvavog pohoda: Svanula je zora novog dana!

Foto: Facebook
10.06.2014.
u 10:56

Dan prije pucnjave Jerad je na svom Facebook profilu objavio status: 'Zora novog dana. Neka sve naše žrtve bude njega vrijedne'

Krista Koch, susjeda bračnog para Jerada i Amande Miller koji su u nedjelju u Vegasu ubili troje ljudi, a potom i sebe, otkrila je nove detalje iz bračnog života ubojica.

Tvrdi da su se Jerad i Amanda redovito maskirali u Jokera i Harley Quinn, likove iz Batmana, javlja Huffington Post.

Dan prije pucnjave Jerad je na svom Facebook profilu objavio status: 'Zora novog dana. Neka se sve naše žrtve isplate'.

Podsjetimo, Amanda i Jerad Milleru pripadnici su neonacističke skupine koji su u nedjelju ubili dvojicu policajca i jednog civila u Las Vegasu. Jedna od žrtava je 31-godišnji policajaca Igor Soldo, rodom iz Jablanice u Hercegovini.

>> Bračni par neonacista kraj Solde zabio zastavu s kukastim križem

Komentara 8

DI
dokazano.istinito
11:38 10.06.2014.

sta je radikalizam, racizam ,ili fobija...jednom je jedan engleski kriticar objevio u clanak u jednom poznatom engleskom dnevniku. on je samo prepisao clanke koji se pisu po europi , na primjer uzeo je Nijemacki i engleski, on nijemca preuzeo je clanak u kome se pise (svaki 5-ti nijemac smatra se ugrozenim od muslimana susjeda) a ona i engleski tisak u kome pisu sa ima previse muslimana ...ali ovaj kriticar je samo promjenio rjeci muslimani i islam sa rjec Zidova ..dakle kao "svaki 5-ti nijemac se smatra ugozenim od zidova,te ne zele se intigrirati itd....... kada je je na koncu ovaj kriticar objevio to, i citaoci procitali, nestala je jedna muka, mnogi su pitali sta je ovo, nije li ovo racizam, bilo je i kritika mnogih medija (na sve to je odgovor dao kriticar,rjecima "oprostite mi ja sam samo pogresno zamjenio rjeci musliman i islam, sa zidov i judizam"-tek tada je natala jedna sutnja (cenzura) da se o tome vise govori.

TO
tokimalko
11:50 10.06.2014.

95% medija su u pogresne ruke

NE
neboiznadzagreba
12:34 10.06.2014.

Kao što su se ovi likovi maskirali u likove iz Batmana, maskirali su se i u neonaciste,maskirali su se i u ljude, a bili ništa, sjene luđaka iz filmova željne naslovnica . Nažalost, opet ćemo čitati o takvima !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije