Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neviđen zločin

Večernji doznaje: Ubojica s Kajzerice poštedio je samo svoje dijete

Foto: Mateja Ježovita
1/10
02.08.2019.
u 09:55

Ubojica je 1983. godište, a život si je oduzeo noćas oko 4 sata prilikom uhićenja u Brezovici.

Večernji saznaje da je ubojica s Kajzerice Igor Nađ (rođen 1983. godine u Vukovaru). Prije tri godine prijavljivan je zbog narušavanja javnog reda i mira, a ubojstvo je počinio ilegalnim pištoljem. 

Prilikom krvavog pira poštedio je samo svoje dijete, a ubio je dijete partnerice iz prvog braka.

Život si je oduzeo noćas oko 4 sata prilikom uhićenja u Brezovici. Pokolj je preživjela jedino desetomjesečna beba. Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić kazao je da se dijete koje je preživjelo trenutno u Centru za nezbrinutu djecu u Nazorovoj ulici.

Podsjetimo, noćas se na zagrebačkoj Kajzerici dogodilo ubojstvo šesterostruko ubojstvo. Oko 21.30 sati policija je na 192 zaprimila dojave o pucnjevima na području Novog Zagreba. Dolaskom na mjesto događaja u Cimermanovoj ulici pronađeno je šest mrtvih tijela. Vatrenim oružjem ubijeni su majka, otac, dvije kćeri, sin jedne kćeri i dečko druge kćeri. 

Policija je potvrdila da je ubojica rođen u Vukovaru te da je radio kao taksist.

Neslužbeno doznajemo da je motiv ubojstva ljubomora.

Ključne riječi

Komentara 28

Avatar Pancevac
Pancevac
10:21 02.08.2019.

Emotivno labilna licnost. Na zalost niko nezna sta se desava u mislima ljudi. Zalost za izgubljene zivote. Saucesce porodicama preminulih. Boze sacuvaj nas od zla i svega necistoga.

DU
Deleted user
10:23 02.08.2019.

I sto reci na sve ovo,,,,jednostavno nista.........Al eto opet se nadju pojedini koji broje krvna zrnca i u ovakim slucajevima,,,,pa sam procito i komentare gdje se cak nekima i jugosloveni prividjaju....

SJ
Sve je uzalud
10:23 02.08.2019.

................Zagreb siguran grad..................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije