Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesvakidašnji obrat

Ubojica je imao pomagača s kojim je žrtvu nasmrt prebio

Ubojstvo u Podgrađu
Goran Ferbezar/PIXSELL
10.09.2013.
u 13:25

Sumnja se da su se Bosančić i njegov 50-godišnji ortak skrivali u dvorištu Bosančićeve kuće te da su dočekali Teglera oko 21.30 sati oboružani drvenim palicama.

Nesvakidašnji obrat dogodio se u istrazi ubojstva Ivana Teglera (34) za što je osumnjičen Ivan Bosančić (45). Kako je priopćilo Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru, istragom je otkriveno da je u Teglerovu ubojstvu osim Bosančića sudjelovao i jedan 50-godišnjak, čiji identitet ŽDO nije priopćio. Ubojstvo, kvalificirano kao teško, dogodilo se 31. kolovoza u večernjim satima u Ulici kralja Tomislava u Podgrađu pokraj Lipovca. Iako je policija prvotno priopćila da je Bosančić letvom ubio Teglera, istragom je ustanovljen drukčiji slijed događaja.

Sumnja se da su se Bosančić i njegov 50-godišnji ortak skrivali u dvorištu Bosančićeve kuće te da su dočekali Teglera oko 21.30 sati oboružani drvenim palicama. Tegler je i prije znao dolaziti i prijetiti te tražiti da mu Bosančić vrati novac koji mu je navodno posudio. Kada je Tegler ušao u dvorište, Bosančić i 50-godišnjak više su ga puta udarili palicama po tijelu, ruke i noge zavezali su mu plastičnim užetom te ga odvukli do betonirane površine. Tamo ga je Bosančić, kako se sumnja, više puta drvenom letvom udario po glavi i tijelu, a Tegler je zbog ozljeda preminuo.

Bosančićeva obitelj tvrdila je da im je Tegler prijetio i kako je znao dolaziti u njihovo dvorište te gledati Bosančićevu suprugu dok se kupa. Sumještani su ga smatrali nasilnikom. S druge strane, Teglerova obitelj tvrdila je da je on dobar čovjek te da je ubijen jer mu Bosančić nije htio vratiti posuđeni novac.

>> Susjeda zatukao letvom nakon svađe zbog novca?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije