Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ POTRAGE

Ubojica iz Šibenika pronađen mrtav: Likvidirao je četvero ljudi

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
30.01.2021.
u 19:15

Potvrđeno iz šibenske policije

Branko Koloper koji je u subotu usred dana likvidirao četvero ljudi na području Šibenika i Vodica pronađen je mrtav, potvrdila je šibenska policija.

"2 km od Vodica, na otvorenom prostoru, pronađeno je vozilo i mrtva muška osoba koja se dovodi u vezu s ubojstvima. Slijedi obavljanje radnji očevida. Kompletnim postupanjem rukovodi zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u Šibeniku, a po završenom kriminalističkom istraživanju obavijestiti ćemo javnost o utvrđenom",  istakao je Šime Pavić glasnogovornik šibenske policije.

Podsjetimo, Koloper je iz automatske puške likvidirao šibenskog poduzetnika Tedija Slamića, stečajnu upraviteljicu Radojku Danek i njezinog supruga, a identitet četvrte žrtve još je uvijek nepoznat. 

Motiv još nije poznat no neslužbeno se doznaje kako je riječ o tome da se Koloper nije mirio odlukom suda da treba prepustiti svoje skladište Slamiću budući da mu je ostao dužan još iz vremena dok je njegov lanac pekara uspješno poslovao.

Opširnije o ovom krvavom pohodu pročitajte OVDJE.

 

Komentara 34

Avatar majkuvam
majkuvam
19:55 30.01.2021.

Moja iskrena sućut obitelji Koloper.

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
20:31 30.01.2021.

Klasična otimačina vlasništva uz pomoć represivnog aparata i državnih struktura vlasti a koliko vidim ljek je pronađen i zove se nema tebe nema mene a nema ni para.

DU
Deleted user
20:49 30.01.2021.

Bruto nagrada za stečajnu upraviteljicu trebala je iznosit 630 tisuća kuna - piše Slobodna Dalmacija. I tko je kriv za ovu tragediju? Kriva je država! Naše korumpirano pravosuđe i ovršni zakon! 630 000 kuna "nagrada"????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije